МОЛЯ ПОМОЩ!

хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
Drag4o0 написа:За да не правя нова тема, искам да попитам-покрай врътката на рибаунда на дурото ми (дуро Д) има малко масло, апреди нямаше.Какво да направя?Да го избърша и толкоз?А и самата врътка падна и затова набутах сух каучук(нещо като пластилин).
Keen on написа:ОПРАВИХ ГО!Взех клещи и парцал за да не издраскам врътката натиснах и зъвартях малко и се получи!
БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ!![]()
![]()
Но сега искам да ви попитам как да си направя вилката на най-мекото положение,тоест да се сгъва по-лесно и да обира дори и малките неравности?Проблема обаче е че съм 60 кила и няма почти никво напрежение върху нея и по този начин не ми върши почти никва работа![]()
![]()
Извинявам се за,но реших че няма нужда от нова тема.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта