Night_Falcon написа:Hell, it's about time
товааа от къде беше че немога да се сетя ?

Night_Falcon написа:Hell, it's about time
v.zarev написа:Star Craft IIне е готин като единичката...
Night_Falcon написа:v.zarev написа:Star Craft IIне е готин като единичката...
Така е... по-готин е
Играл съм единицата около 5 години, и 2-ката е точно такава, каквато винаги съм се надявал (или поне бетата)
Единствения проблем е, че вместо да си я купя, си купих... кормило
azze написа:Още съм стресиран от кошмара,който сънувах миналата нощ......
Antares написа:Зависи! SC2 можеш да играеш и на тъмно и по време на дъжд, градушка, сняг, студ и т.н.
Night_Falcon написа:Antares написа:Зависи! SC2 можеш да играеш и на тъмно и по време на дъжд, градушка, сняг, студ и т.н.
Ама кормилото не може да се кракне, за да го караш single player
BurNiNg_IcE написа:...колелото ми взеха ся и колелото ако ми вземат ще си умра...
Alpina написа:BurNiNg_IcE написа:...колелото ми взеха ся и колелото ако ми вземат ще си умра...
Я пак
did написа:колата какво?
BurNiNg_IcE написа:hitar_potar написа:що бе? кво й има на "мацката"?![]()
...тогава недей отваря темата "как изглеждаме".
То за това ме втресе след като я видях, ся пак ще вдигна темп....![]()
msniki написа:Има 7 ботъм аута 6 от тях при мен. Правете си сметка колко е карана вилката.
moonlight написа:BurNiNg_IcE написа:hitar_potar написа:що бе? кво й има на "мацката"?![]()
...тогава недей отваря темата "как изглеждаме".
То за това ме втресе след като я видях, ся пак ще вдигна темп....![]()
Споко, няма да те плаша повечеИзвинявам ти се за създаденото неудобство
hitar_potar написа:ОНТОПИК - хладилника е пълен с манджа, обаче на мен не ми се яде нищо от наличния асортимент. идеи?
dEcLiNe написа:msniki написа:Има 7 ботъм аута 6 от тях при мен. Правете си сметка колко е карана вилката.
Брейй, много назад съм бил явно, вижте вече на какви факти наблягали!![]()
teodorchy_sofia написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=74811 Ето въпросната тема.
Така като го пресмятам, вилката е карана точно 31 месеца, 28 дни, 19 часа, 25 минути и 4,00075 секунди.
teodorchy_sofia написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=74811 Ето въпросната тема.
Така като го пресмятам, вилката е карана точно 31 месеца, 28 дни, 19 часа, 25 минути и 4,00075 секунди.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта