taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
lupi написа:Ехо маниячета ко е мераклия да повръткаме някади из околностите към 17.30 ,например едни вити скалички.
nikoi написа:Явно тази седмица всички са луднали на тема в.Ботев!![]()
Та да не остана по-назад и АЗ.....![]()
С Kosiani си мислим защо да не го направим за два дена, с нощувка на х.Тъжа.
Ден първи (събота): някой (доброволец) ни качва с кола до Узана, и от там до х.Тъжа по познатата пътечка през Пеещите скали![]()
Ден втори (неделя): "леко" качване към в.Ботев, "леко" спускане към х.Плевен и май, че ставам досаден ама... отново "леко" спускане към Зла река. После Априлци и на самоход до Габрово.
ОБАЧЕима един малък проблем, възможно е на х.Тъжа да няма места!
Тябва да се организираме и да си запазим места.
Изкушавам се да предложа и спане на чували...
Така като се замисля даже ми се тъгва и от Петък вечер, спане на Узана или Корита.
Ами това е, остана само големият въпрос: ИМА ЛИ ДРУГИ ЖЕЛАЕЩИ????
П.П.надявам се да не ме обвините в плагиатство, заради спускането към х.Плевен
denizov написа:nikoi написа:Явно тази седмица всички са луднали на тема в.Ботев!![]()
Та да не остана по-назад и АЗ.....![]()
С Kosiani си мислим защо да не го направим за два дена, с нощувка на х.Тъжа.
Ден първи (събота): някой (доброволец) ни качва с кола до Узана, и от там до х.Тъжа по познатата пътечка през Пеещите скали![]()
Ден втори (неделя): "леко" качване към в.Ботев, "леко" спускане към х.Плевен и май, че ставам досаден ама... отново "леко" спускане към Зла река. После Априлци и на самоход до Габрово.
ОБАЧЕима един малък проблем, възможно е на х.Тъжа да няма места!
Тябва да се организираме и да си запазим места.
Изкушавам се да предложа и спане на чували...
Така като се замисля даже ми се тъгва и от Петък вечер, спане на Узана или Корита.
Ами това е, остана само големият въпрос: ИМА ЛИ ДРУГИ ЖЕЛАЕЩИ????
П.П.надявам се да не ме обвините в плагиатство, заради спускането към х.Плевен
![]()
![]()
Не знам защо ми е толкова смешно
Но все пак ако може и мен да ме вземете с вас и аз да видя какво е това спускане от Ботев към Плевен (може би през Ловеч)
nikoi написа:После Априлци и на самоход до Габрово
botroid написа:nikoi написа:После Априлци и на самоход до Габрово
![]()
Popa написа:Аз имам предложение към всички Габровци, които този уикенд им се ходи до вр. Ботев:
Да се съберем всички заедно и да се качим , хем групата ще бъде по- разнородна и ще бъде по- весело, хем повече хора- повече възможности , един има кола , друг разбира от колелета , трети има пакет за първа помощ, всичко се случва по- пътя.Който няма възможност да дойде за целия преход , може някаква комбинация до някъде или да се срещнем по- пътя и т. н. Мисля си че е крайно време хората от Габрово , обичащи и каращи в планината да превъзмогнат предрасъдъци и простотия и да се ...Обединят
.
Айде сега някой да си сложи ръка на сърцето и да каже че не съм прав.
![]()
![]()
botroid написа:Върви накарай едно стадо шугави овце, да пасат заедно, няма как да стане
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта