Re: Новаци
 Re: Новаци

– предимно бутане за новаци
 – предимно бутане за новаци

. Сигурно THEZOGGO не я знаел другата покрай реката иначе съм сигурен, че точно от там щеше да ни прекара и в буквалния и преносния смисъл на думата
 . Сигурно THEZOGGO не я знаел другата покрай реката иначе съм сигурен, че точно от там щеше да ни прекара и в буквалния и преносния смисъл на думата  .
 .

....грънциTHEZOGGO написа:Директно през водопада.

)Екипиран съм отгоре до долу(само маска нямам)и искам да карам с хора който не са професионалисти а новаци като мен.(е може и някой про,да ни е даскал
)Екипиран съм отгоре до долу(само маска нямам)и искам да карам с хора който не са професионалисти а новаци като мен.(е може и някой про,да ни е даскал  ).Ще се организира ли такова каране?
 ).Ще се организира ли такова каране?  .Ако може ако се организира до края на седмицата каране,някой от организаторите да се свърже с мен,да ми обясни някой неща ще бъда благодарен.Ще се видим до края на седмицата(ако има каране)
 .Ако може ако се организира до края на седмицата каране,някой от организаторите да се свърже с мен,да ми обясни някой неща ще бъда благодарен.Ще се видим до края на седмицата(ако има каране) 

, въпреки последните две карания, но те са изключение. Караме си спокойно ексценце нагоре и надоле. Иначе си добре дошъл. Следи темата за нови събития. Живот и здраве у събота или неделя пак ще се кара.
 , въпреки последните две карания, но те са изключение. Караме си спокойно ексценце нагоре и надоле. Иначе си добре дошъл. Следи темата за нови събития. Живот и здраве у събота или неделя пак ще се кара.

Идея за тия дни нема. А за събота вече се мисли по въпроса. Има един измислен марширут, водят се консултации за други. Когато дойде времето ще има обявление. Лично поощттрявам твоя ентусиазъм.
  Идея за тия дни нема. А за събота вече се мисли по въпроса. Има един измислен марширут, водят се консултации за други. Когато дойде времето ще има обявление. Лично поощттрявам твоя ентусиазъм.   1
 1

nyky написа:Вече е почти сигурно, че утре (петък) с един приятел ще караме из Лозенската планина. Младост-Германски манастир-Изоставени постройки. От там вариантите са два:
- ако ни мързи - спускане през "Ловната хижа" към кръчмата до водопада, после бири и кифтьета
- ако не ни мързи - лека-полека покрай ПолоВВраГ към Лозенския манастир.
Ако някой иска да кара с нас - ще му дам телефон и ще си направим среща.

Имаш си велосипед, но си нямаш другарчета за каране?
 Имаш си велосипед, но си нямаш другарчета за каране?   Готов си да премериш сили с планината и да се опиташ да озъптиш пътеките?
 Готов си да премериш сили с планината и да се опиташ да озъптиш пътеките?   
  , то точно ТИ и никой друг, може да се присъединиш в СЪБОТА към карането за новаци.
   , то точно ТИ и никой друг, може да се присъединиш в СЪБОТА към карането за новаци.   
  За да научиш отговорите на всички тези въпроси, прочети долунаписаното.
 За да научиш отговорите на всички тези въпроси, прочети долунаписаното. 

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта