Razar написа:ПРизнавам си аз съм в грешкаОбаче нали си гелдаме грешките тука, та да не съм
капо транскриПция и ТранскриБция са различни думи можеш да си направиш справка в Уикипедия
Айде и аз да не съм капо:)
Razar написа:ПРизнавам си аз съм в грешкаОбаче нали си гелдаме грешките тука, та да не съм
капо транскриПция и ТранскриБция са различни думи можеш да си направиш справка в Уикипедия
icemanlovers написа:Повече инфо за частите в тех.докоменд одоло.
dbt_metal написа:стчупихме
mil4o3 написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=71080&p=629040&hilit=+avid#p629040
Мерсй.
На кой му трябва редактор?Продавам рамка-REDAKTOR
от SCOTT_95_ » Пет Юли 09, 2010 2:51 pm
Продавам горе споменатата рамка, давам е със шок, средно и колче. Не е сукана, пукана и т.н. Цената е 30 лева.
Давам и вилка ZOOM хот-60мм няма луфт и др. Цената е 20лева. Ако земете вилката и рамката за 40 лева с коментар
резервно лошче за Formula MEGA
Редактор Радиатор е прословута рамка!ico 1 написа:На кой му трябва редактор?Продавам рамка-REDAKTOR
от SCOTT_95_ » Пет Юли 09, 2010 2:51 pm
Продавам горе споменатата рамка, давам е със шок, средно и колче. Не е сукана, пукана и т.н. Цената е 30 лева.
Давам и вилка ZOOM хот-60мм няма луфт и др. Цената е 20лева. Ако земете вилката и рамката за 40 лева с коментар
prokalnatiq написа:пАрво да ти кажа, че в бългърската азбука има азбука има буква 'Ъ' и може по някой път да я използваш на мястото на 'А'. Сега по темата хубаво колело с двойно окачване за тези пари няма (ще е хубаво само за разходки в парка). Щом ще го ползваш за скоци според мен най добре е Drag climber .
Nebel написа:302мм диск Hayes
OMFG?! Божичко... Тия... таковата... ама наистина ли?!skiman написа:Коментарите отдолу
Antares написа:OMFG?! Божичко... Тия... таковата... ама наистина ли?!
dani320 написа:http://www.sportdelivery.com/catalog/product_info.php?cPath=21_42&products_id=1542 Ще ти свърши работа ако караш само XC и крадско
Crimson написа:Аз такова, да попитам тези с които се познаваме лично шот за другите ме боли. Стават ли ви по-големи пишките кът пишете в тааа тема? Смисъл, изведнъж се чувствате силни с крачка напред а?!
despite написа:"2 броя пьййся гсжг идввеи 2звщ 10% грайфер"
subritual написа:Не,просто тази тема е полезна с превантивното си действие.В нея има примери на характерни грешки, които се допускат.![]()
От друга страна това е мониторинг на грамотността у велосипедистите.
Alpina написа:Ама да изкарваш, че темата има някакво въздействие над когото и да е - е крайно нелепо
despite написа:"2 броя пьййся гсжг идввеи 2звщ 10% грайфер"
lkan написа:Ще си зимам такава вилка втора р1ка и си имам си4ки др 4асти, но имам в1прос??????//
Всички вилки ли са с един разер тоест иума ли вероятност моята капла да не пасне с жилката и рамката ми??
Или моята ос да се окайе по голяма или по малка
И всякакви такиванеочакжани гафове???
плс пи6ете
начинаещ с1м в спорта и за това ви питам такива в1проси
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта