И естествено-аеродинамична прическа...

Antares написа:8-ми гуп. За втори път. Е от тук почва интересното
BurNiNg_IcE написа:Fujifilm Finepix AV 110
Най-после и аз да мога да снимам.
Само 1 въпрос, като снимам на HD резоклюция и ми забива целия фотоапарат, после единствения начин да го оправя е на извадя и сложа батериите, идея от къде може да е този проблем, фотото е на 2 дни и не е изпускано нито веднъж. Имам гаранция към Технополис, ама не ми се разправя. Идеи?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
aggressive_rider написа:Най-после... http://aggressiverider.snimka.bg/motorc ... ina.520862продадох колелото и зех машинката
поне вече няма да въртя.
despite написа:Гледай да не го аграриш мнго, че не е направено за агресив райдъри.
aggressive_rider написа:Аз за това си зех такава машина4t 150cc
veskoz написа:aggressive_rider написа:Аз за това си зех такава машина4t 150cc
Дърво.![]()
Анелия написа:За колелета е ясно къде се фукаме, но тази тема е за кой какво си е купил/подарил/откраднал, несвързано с байка.Да честитим на бате Ози новото жилище е сега моментаНепременно да ни покани на едно гости!
Аз се сдобих с нова прическа, но ме мързи да се снимам. По-късно евентуално ще сложа снимка от партито, на което ще ходим тази вечер.![]()
![]()
PowerSlide се сдоби с ново (леко употребявано) яке за зимни спортове. Много лекичко, а как топли. Аз си го взех за мен, но ми е много голямо
prokalnatiq написа:Не е възможно е с тези миксери да се дигне 100 за 5 сек. Просто защото няма теглото и нужното сцепление да потегли толкова бързо. (явно не си вдигал 100 за 5 сек в кола за да видиш какво значи това)![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта