Дискове

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Дискове

Мнениеот niki_can133 » Вто Юли 27, 2010 7:10 pm

Може ли да ми кажете дисковете на Tektro да ли хубави като дисковете на Avid
Благодаря Ви предварително
Изображение
niki_can133

Рейтинг: 986

Re: Дискове

Мнениеот dowhill_fan » Сря Юли 28, 2010 7:27 am

Ми мен лично не ме кефят ако си зимаш по добре си земи Шимано..По хубави са и накладки и сичко..Лично аз съм с задна шимано и предната е v-brake Тектро ама v-brake на тектро са супер а махнах диска отпред щото преебах машинката която беше Тектро и реших да им пробвам V-брейковете и съм доволен :peace:
Аватар
dowhill_fan

Рейтинг: 944

Мнениеот grebo » Пет Юли 30, 2010 1:21 pm

Ми надали тектро доближават авид, но диска си супер за тия пари. Като се поизпекоха накладките почнаха много добре да спират (много по-добре от V-брейк, Tektro/Shimano, кол. Rhino). Трябва да внимаваш де, лесно прегрява тоя диск ако спираш само с него. При всяко положение спирачката си е по-яка от шимано-то в същия ценови клас, а промакс-а няма смисъл да го споменавам..
ПП: За 180мм става дума нали?
Я уже не волк. Я аморал, алкоголик, курильщик и педофил. Ну заец, ну Pussy Riot!
grebo

Рейтинг: 1275

Мнениеот kfx700 » Пет Юли 30, 2010 2:44 pm

Карал съм със ротор на Тектро 203мм точно 1 седмица...Диска беше отвратителен на две измивания на цялото колело той раждяса :rofl: Според мен няма база за сравнение при Авидските и Тектровските :D дискове...Авид са здрави и качествени ротори-вярно че цената им е малко по голяма но си заслужава..Недей да се заемаш със тези боклуци Тектро...Евтиното винаги излиза по-скъпо. ;) Кажи обаче колко мм ротор ти трябва и на каква спирачка ще го слагаш :popcorn:
Аватар
kfx700

Рейтинг: 889

Мнениеот niki_can133 » Съб Юли 31, 2010 6:01 pm

kfx700 написа:Карал съм със ротор на Тектро 203мм точно 1 седмица...Диска беше отвратителен на две измивания на цялото колело той раждяса :rofl: Според мен няма база за сравнение при Авидските и Тектровските :D дискове...Авид са здрави и качествени ротори-вярно че цената им е малко по голяма но си заслужава..Недей да се заемаш със тези боклуци Тектро...Евтиното винаги излиза по-скъпо. ;) Кажи обаче колко мм ротор ти трябва и на каква спирачка ще го слагаш :popcorn:

180mm за спира4ка Авид ББ5
Изображение
niki_can133

Рейтинг: 986

Мнениеот flair » Сря Авг 04, 2010 3:41 pm

Разлика от тектро и авид - ГОЛЯМА . Имам ротор тектро - загрява супер бързо, докато авидските са с по-голямо охлаждане :beer: . Avid :hbang: .
ИзображениеЯки каки аз набирам, после вкъщи ги прибирам, алкохола абсорбирам..целия дайте гоИзображение
Аватар
flair

Рейтинг: 1230

Назад към Общ форум