Та с изненада забелязах, че ''шосейкаджийте'' по цял ден се занимават да ни оплюват.
И ми е доста интересно какво ги кара да се държат по подобен незрял начин? Може би поради факта, че като ги видят с прилепналите им клинове и цветни очила хората им се присмиват? Или е защото са твърде страхливи да направят някой скок или да се пуснат по нещо, което не е с перфектен релеф? Също ми направи впечатление начинът, по който се обръщат един към друг - ''баце''. И чета ''баце това'', ''баце онова'', ''баца виж, да бе баце ама баце, баце не си прав, баце''. Също много се възмущавах, че не смятаме за интересно да гледаме група нагъзено мъже в прилепнали дрехи да въртят педали два часа и половина... я ми кажете сега кое е по атрактивно за зрителя? това или това. Не виждам в нашия форум никой да се заяжда със цветните очилца, така че не разбирам защо се заяждат с нас. Да ви питам п*шки н'емате ли си, че с нас се занимават? Аре у лево!
А те явно следят под лупа форумът им, защото в техния никой не пише и ги е яд. Просто много ме ядосаха смешниците как ни плюят. 

, колелото си
.