A за превода LCD - трябва да е дисплей с течни кристали...?

А LED, трябва да е някакъв диод, който излъчва светлина ииии нищо пак не разбирам.

A да забравих да спомена, че говоря за монитори.

BurNiNg_IcE написа:Ок, така да задам въпроса си, кое е по-добро и защо?![]()
A за превода LCD - трябва да е дисплей с течни кристали...?![]()
А LED, трябва да е някакъв диод, който излъчва светлина ииии нищо пак не разбирам.
A да забравих да спомена, че говоря за монитори.
veskoz написа:Има разлика и с какво се пада. Падането със скутер се случва по-често и е по-лошо от падането мотор. Падал съм и с двете.
Не, течен дисплей с лед. Crystal е метафора за лед.BurNiNg_IcE написа:A за превода LCD - трябва да е дисплей с течни кристали...?
LED са идиоди, които излъчват простотията си по форумите. Като мен напримерBurNiNg_IcE написа:А LED, трябва да е някакъв диод, който излъчва светлина ииии нищо пак не разбирам.
Падал ли си от тоалетната чиния? На мен ми се е случвало - ужасно опасно е. Е сега си представи тоалетна чиния с две колела и двигател с вътрешно горенеPtD написа:Щоууу? Винаги съм смятал, че скутерът е значително по-безопасен...
Antares написа:Падал ли си от тоалетната чиния? На мен ми се е случвало - ужасно опасно е. Е сега си представи тоалетна чиния с две колела и двигател с вътрешно горене![]()
_SoRa_ написа:Може ли някой да ми помогне с превод от английски, че сама не се справям
PiCoZzZeN написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=75153
Тея Hayes , много големи дискове праат бе
PowerSlide написа:Гледаш кой ти харесва най-много и вземаш най-ефтиния
Fanatico написа:Абе човек във Варна едни хубавки стълби за дропене или гап не може да намери. Разбира се, където няма да се карат..
Fanatico написа:Ами остави, на амфитеатъра ни има няква охрана, дето само докато си минаваме, ни изсвирква да се махаме, пък в подлезите все ще намери някой недоволен де*а.
Fanatico написа:Абе човек във Варна едни хубавки стълби за дропене или гап не може да намери. Разбира се, където няма да се карат..
msniki написа:Fanatico написа:Абе човек във Варна едни хубавки стълби за дропене или гап не може да намери. Разбира се, където няма да се карат..
Елате в Шумен.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта