Posted via mobile device.
Ozzie написа:значи може и мен и малкия да си видял някъде в кадър
Night_Falcon написа:jd, на спирката на Метрото до стадиона Левски, около 9 часа. Един от малкото хора, който не ми гледа клаймъра с боксъра тъпо и недоумяващо
teodorchy_sofia написа:Видях някакъв пич да ръчка по НДК едно златисто колело, с двойно окачване. Мисля, че беше ТРЕК, но не съм сигурен.
Момчето беше с блуза на Драг (или джърси, не знам как им викате..) и каска.
teodorchy_sofia написа:Видях някакъв пич да ръчка по НДК едно златисто колело, с двойно окачване. Мисля, че беше ТРЕК, но не съм сигурен.
Момчето беше с блуза на Драг (или джърси, не знам как им викате..) и каска.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Capoeira написа:Зозев да не е решил да сменя ФОКС-а с твърда вилка, гледам аз днеска на края на витошка точно до МакДоналдс Зозев на Търнара и държи предна вилка и гума от Балканче![]()
. На това му викам парадокс.
BurNiNg_IcE написа:azsa-bachinito днес около 18:30 на НДК буташе смело напред синьото зверче...ние с Фалкона набивахме сладолед.
Night_Falcon написа:Както и 1 глори, малко преди това
BurNiNg_IcE написа:беше с боксър от старите модели, в смисъл не 2010.
daf4ov написа:BurNiNg_IcE написа:беше с боксър от старите модели, в смисъл не 2010.
Стига бе,всичко под 2010 е старо ли?
An Alien Hoopajupe написа:Е сега видях един зелен allmnt с якооо ботъм аут на окачването , и некво приятно закръглено момченце отгоре да върти по улицата
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта