oduh написа:За до 300лв можеш да вземеш прилично колело на старо. Това е най-добрата идея.
Иначе ако ще караш само в града, може и да вземеш колело за 150лв:
1. Вземи си колело без амортесьори - нито отзад, нито отпред.
2. Спокойно можеш да си го вземеш от Карфур/Метро и т.н.
3. НЕ отивай в планината с това колело.
Може би ще ме оплюят разбирачите, но така или иначе всичко по темата е казано в раздела.
П.С. Вземи си команди с палчета.
prokalnatiq написа:Оф тъй и няма да се спрете да пълните форума с безмислени теми. Поне като ви мързи да търсите пишете в темата за кратките въпроси.Иначе по въпроса Drag Hacker или за малко повече пари Ferrini R1. Пак казвам спрете да пишете безмислени теми, за каквото ви хрумне. Никой не е длъжен да повтаря едно и също по 100 пъти.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GlavataBike написа:Взех Драг Хакер за 200 лв. Чисто нов, благодарение на поста на Койота. Имаш бира от мен:) На този етап смятам, че е повече от добре. За в бъдеще, с повече свободно време и парички ще го мисля. Мерси на всичките!
GlavataBike написа:Здравейте, има доста такива теми, но не погледнах някоя от тях да е от скоро, та за тва си позволих да напиша нова. Значи търся си байк до към 200-300 лева някъде. Смятам да ходя на работа с него, предимно, не бих казал че си обръщам главата като видя някое скокче в парка, по-скоро затварям очите и скачам на педалите:) Евентуално някакви планински пъттечки, но определено няма да са 50 километрични преходи, колкото така за спорта да се раздвижим и то ще е веднъж на високосна сигурно. От прочетеното до тук разбрах, че тези със двойните амортисьори не струват в тоя клас, някои препоръчват да няма и предни даже. Бюджетът ми е доста ограничен, та бих се радвал ако можете да ме ориентирате към модел, нов за тези пари. От София съм 189см / 72кг. Прегледах Метро, баумакс, тия хипермаркети с цел да намеря някоя евтинийка, дето да ми върши работа, но не успях. В младост знам, че майтор Дженко има някакви байкове на сносни цени, но до сега съм го търсил по други поводи (бмх) и не съм се заглеждал в МТБ. А и за още нещо съм раздвоен. Скоростите да се сменят с палче или с врътки на дръжките. Според мен с палче ще ми е доста по-удобно и по-добре като цяло. Всякакви съвети ще са ми от полза, колкото по-скоро обаче, толкова по-добре, все пак лятото не е целогодишно. Мерси!
kuku_ruku написа:Момчета, благодаря за съветите! В крайна сметка, след като обиколих няколко магазина в Пловдив и не успях да си намеря син Драг, се спрях на Феринито. Днес му направих сефтето, не е зле колелцето, като изключим факта, че скоростите не се превключват както трябва, но вероятно не са настроени правилно.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта