spirit_fr написа:няколко дена мислих коя рамка да избера един ми казва дънкън е по добра друг нс бич аз по принцип ще слагам вилка 140-160мм вапроса е коя ще работи по добре аз съм висок 1.80 и тежа 63 кила и ще карам фр с колелото си.Искам някой да ми каже кои е по-добрият изборБлагодаря предварително
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
ko3er написа:@Biker-kj:вкарай едно рамо в дискусията,човека да се почуди още малко,белким разбере всъщност колко са различни двете рамки.А и също,така сподели мнение относно височината на седлковата тръба,защото е възможно и да греша!
vpravov написа:Усещането при карането cro-mo рамките е "по-меко", "по-еластично". Пък и да не забравяме, че заваряването им е по-евтино.
Ако това наистина е вярно НИКОГА няма да си купя хром-молибденова рамка.Каква е тая твърда рамка,която я усещаш мека и еластична?Кое и е твърдото?Определено след като се качих от Асаута на Кучката(а съм карал и на Мравката Ърбана доста) ,първата ми раплика беше ''ебати трурдото(стабилно) усещане дето има отзад тази рамка!vpravov написа:Усещането при карането cro-mo рамките е "по-меко", "по-еластично". Пък и да не забравяме, че заваряването им е по-евтино.
Админ-е недей и ти така ,обоснови се защо комфортът при спускане е по-голям!?Admin написа:Твърда си е, но комфортът при спускане е по-голям в сравнение с алуминиева.
biker-kj написа:Админ-е недей и ти така ,обоснови се защо комфортът при спускане е по-голям!?![]()
![]()
bluskanie написа:
Е кво да мисли... Тва, че има някъв петел нарисуван там, не означава, че cocker има нещо общо с петел. Думата си е куче и тв е. Има и други значения, ама нищо общо с петлите. Пък тия дънкан са толко прости, че са се чудили какво да наакат върху гадната си рамка![]()
ЧНГ!
marincho написа:http://www.youtube.com/watch?v=OYCqo8z41_4&NR=1 това вярно ли е ;( ;( ;( ;(
stuwie.mtb написа:Според мен NS-са е по добрия избор, но както си прецениш.

biker-kj написа:ko3er написа:@Biker-kj:вкарай едно рамо в дискусията,човека да се почуди още малко,белким разбере всъщност колко са различни двете рамки.А и също,така сподели мнение относно височината на седлковата тръба,защото е възможно и да греша!![]()
![]()
Значи аз съм 179-180мм висок и рамката ми е повече от добре!Както НС писаха (в сайта си) това е бюджетно насочена олл-раундер рамка , която се ползва какво ли не (ФР ,СС ,Стрийт ,Дърт и АМ)!Наистина за въртене е малко нисичка ,но на мен с колче 250мм ми е добре особено и в комбинация с Ю-Търн 115-160мм!
Оп за Кучката си говорим ,но 07''(моята е такава)!
И така значи Кучката е с по-малък челен ъгъл ,което ме въвежда на мисълта ,че Кокъра е може би ''по АМ'' насочена рамка!
Определено кучката е доста по-ефтина ,но пък и теглото и е със 150гр. повече!
Лично аз нямам оплаквания ,предполагам и никога няма да имам!
Колкото до избора каквото и да избереш според мен няма да сгрешиш!

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта