Джаджа,която намалява дължината и триенето на жилото на дерайльора.Подобрява превключването на скорости.
spirov92 написа:Абе към камилата (Sprint Camel) имаше някаква тръба, дето май е предназначена да укрепва кормилото. Някой виждал ли е такова чудо и има ли смисъл от него?
d.panayotov написа:Някой да знае дали спирачките ББ7 се продават с дисковете или само спирачки! Просто по написаното в повечето онлайн магазини, което е едно и също, защото си крадат описанията от конкурентните сайтове, не мога да се ориентирам дали цената включва и диск. Благодаря предваритено.
magadisho написа:http://www.eshop-gorgona.com/catalog/product_info.php?cPath=31_27_60&products_id=1225 Тези втулки стават ли за Sr Suntour XCM
франтишек написа:Ориентировъчна цена за наплитане на задна капла.
_SoRa_ написа:Понеже си търся нова седалка и колче, не съм наясно кои признаци са определящи за избора![]()
Знам седалковата тръба, че е 27,2 и какво и как карам, но седалката дали трябва дае твърда, мека, с гел и други такива![]()
Признавам си нищо не разбирам. Няма и как да пробвам дадената седалка /тук имаме само обикновени с пружина/
azze написа:Можете ли да препоръчате широко кормило (над 660-670 мм) с диаметър 25.4 и цена до 30 лева?Има ли въобще такова животно?Видях в СRC едно Da Bomb,което върши работа,но ми се иска да си го взема от България.
magadisho написа:Средното на Клаймър'09 на шлици или на квадрат е
azze написа:Можете ли да препоръчате широко кормило (над 660-670 мм) с диаметър 25.4 и цена до 30 лева?Има ли въобще такова животно?Видях в СRC едно Da Bomb,което върши работа,но ми се иска да си го взема от България.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 352 госта