Модератори: did, naka76, bikezilla

mulltex написа:PS: Да ви е валяло дъжд някъде по трасето?

outfaced написа:който не е на горната снимка може с чиста съвест да си изяде ушите от яд

F1-MAN написа:outfaced написа:който не е на горната снимка може с чиста съвест да си изяде ушите от яд
Хааааабсолютно вярно. Няма какво повече да се каже...т.е. има, но ще е твърде голямо дразнение в откритата тема. Аз още не вярвам, че съм в София, ще хвана да се метна до бонсови поляни и да си опъна палатката...

did написа:Аз пък си слушам албума "Гайдарски сюити", посветен на 45 годишнината на стоте каба гайди и съм си още горе

abs написа:no comment

HepBeH_XaMcTep написа:Владо, искам груповата в голям размер!

outfaced написа:abs написа:no comment
eeeх ... мисля няма да сбъркам, ако кажа, че всички от снимката ти благодарят от сърце и пожелават скоро пак да се метнеш на байка и да се впуснеш в изследване на на знайни и незнайни дебри на Родопите HepBeH_XaMcTep написа:Владо, искам груповата в голям размер!
HepBeH_XaMcTep написа:Владо, искам груповата в голям размер!
шъ шъ ... тепърва ще валят снимки от всякакви страни

Много, много кеф
 Много, много кеф 

hitar_potter написа:Нака, ти си нечовек

hitar_potter написа:@all - пазете си гумите от Мира!

hitar_potter написа:П.П. БеееЕЕеЕеЕЕееЕЕЕееее

Струваше си всеки един километър, пропътуван в жегите. Не ни е валяла и капка дъжд, макар че на моменти си мечтаехме. Тези дни снимки
 Струваше си всеки един километър, пропътуван в жегите. Не ни е валяла и капка дъжд, макар че на моменти си мечтаехме. Тези дни снимки 

Огромни благодарности на организаторите
  Огромни благодарности на организаторите   , специално на Иво с пожелание за бързо оздравяване
 , специално на Иво с пожелание за бързо оздравяване 

Добре де, но не се свърши с това...сядам пред компютъра хопа, нямам интернет. Нищо, пуснах си епизод на Animal Trainer и не след дълго токът пак спря. Да си бях останала в гората!!!
 Добре де, но не се свърши с това...сядам пред компютъра хопа, нямам интернет. Нищо, пуснах си епизод на Animal Trainer и не след дълго токът пак спря. Да си бях останала в гората!!!

TheAnimal написа:Сигурна съм, че Хитър_Потър има пръст в тази работа

<-Click
 <-Click

(hug)abs написа:no comment

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта