Модератори: did, naka76, bikezilla

naka76 написа:За да разберем какво е търсенето от клиентите ни, ...

DЪrty Muddy
DЪrty Muddy

did написа:Е па гласувай за всичките

outfaced написа:За техничност определено пътеката от връх Карлъка/Орфей надолу беше най-технична и екстремна.

Бееее беееее
 Бееее беееее 
  първа пътека на последния ден.
  първа пътека на последния ден.

. И другите пътеки не са лоши, но малко трудни ми дойдоха
. И другите пътеки не са лоши, но малко трудни ми дойдоха

. И двете пътеки мисля, че бяха по-лесни от тази към Ледницата втория ден, но умората си казва думата. Мисля, че занапред последния ден трябва да е по-лек в това отношение. Всички останали много ме зарадваха и особено това, че имаше голямо разнообразие.
 . И двете пътеки мисля, че бяха по-лесни от тази към Ледницата втория ден, но умората си казва думата. Мисля, че занапред последния ден трябва да е по-лек в това отношение. Всички останали много ме зарадваха и особено това, че имаше голямо разнообразие.

! Е няма такава определено я поставям като номер 1!
 ! Е няма такава определено я поставям като номер 1!

. След това дойдоха мостчетата над реката,а след това и къпането в самата река. Адски  живописно и забавно каране. Като цяло за мен двете последни пътеки си бяха едно цялостно преживяване, което доста ми допадна.
. След това дойдоха мостчетата над реката,а след това и къпането в самата река. Адски  живописно и забавно каране. Като цяло за мен двете последни пътеки си бяха едно цялостно преживяване, което доста ми допадна.

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта