избор на вилка

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: избор на вилка

Мнениеот niki_can133 » Пон Авг 16, 2010 11:53 am

gengaro написа:при избора между тези две вилки не си за този раздел . раздела е за продукти за спускане и фрийрайд . а тези вилки не са за това.Това че ти ги ползваш за това не значи че ги прави вилки за спускане и фрийрайд .

не си ли видял кво пише в сайта на сънтор. Пише, че и двете стават AM/FR
Изображение
niki_can133

Рейтинг: 986

Мнениеот HighFlyer331 » Пон Авг 16, 2010 1:15 pm

как пък така караш ем фр ем дх ем аллмтн?!
Къде го изнамерихте тоя фрийрайд в бг? :dontknow:
Не съм чел останалите постове затова се извинявам ако някъде е отговорено вече,на каква рамка ще се кара?
Вилките които си посочил няма да ти вършат работа за дх и фр ;)
Събери пари и си вземи един домейн. :peace:
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride....
Аватар
HighFlyer331

Рейтинг: 1109

Мнениеот hitar_potar » Пон Авг 16, 2010 2:35 pm

я пак помисли малко. какъв е проблема да се кара фрирайд в бг? знаеш ли какво е това като стил? аз фрирайда го разбирам като: катериш, катериш, после се суркаш надолу, ама мъжката, и то по трасета, за които АМ байк няма да ти е достатъчен. ФР-байковете се ползват масово и по байк-парковете. малък пример за ФР-бръмчене - връх Чумерна.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот HighFlyer331 » Пон Авг 16, 2010 7:24 pm

В бг може да има места фр но не са чак толкова много колкото примерно за дх.Това ми е мисълта.А сънтур въобще го махай от уравнението,нищо общо нямат със истинските вилки :agree:
Карал съм 2 вилки на тая фирма по предназначение и просто не са никак добри :nono:
Nothing compares to the simple pleasure of a bike ride....
Аватар
HighFlyer331

Рейтинг: 1109

Мнениеот hitar_potar » Пон Авг 16, 2010 11:46 pm

аз също съм карал сънтърски вилки и честно казано работеха повече от прекрасно за парите си. това бяха модели на по 2-3 години вече. новите са още по-изпипани и ги хвалят още повече.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот Gasolin » Сря Авг 18, 2010 5:43 pm

hitar_potar написа:аз също съм карал сънтърски вилки и честно казано работеха повече от прекрасно за парите си. това бяха модели на по 2-3 години вече. новите са още по-изпипани и ги хвалят още повече.

Duro-то е дърво,а същите курбели им ги смачках за 4 месеца. Вече не си купувам сънтърски части :D Ама пък има и дурота с мн добра работа. Майче купуването на сънтър компненти е като хазарт - понякога работи, понякога не.
Аватар
Gasolin

Рейтинг: 1271

Мнениеот kapitanblood » Пет Авг 20, 2010 7:24 am

HighFlyer331 написа:В бг може да има места фр но не са чак толкова много колкото примерно за дх.Това ми е мисълта.А сънтур въобще го махай от уравнението,нищо общо нямат със истинските вилки :agree:
Карал съм 2 вилки на тая фирма по предназначение и просто не са никак добри :nono:

Защо,се обаждаш така неподготвен..... :dontknow: .Както ти каза hitar_potar,има много места в България за ФР,но май дефиницията,за този стил,не ти е понятна.Малко ли планини имаме... :crazy: .Едно ,спускане от вр.Мусала,как би го оприличил...аА?Имаше една пътека,тясна с много камъни по нея,и всеки си намираше линия за слизане.... :agree: .
5 дни в Родопите,с наклон да си видиш задника,без линия за слизане,всеки си търси сам,най-добрата,каменни реки и още много такива....прочети в раздел"Мероприятия",темата МТБ-клуб С.К.А.-за съботно-неделното каране,,,,,и тогава говори,че няма условия за ФР в България...
Това,че автора е на 1? годинки,и кара ДХ,ФР и Алмт,и не е осъзнат още,кое точно какво е..е друг проблем.
Искам,да видя Автора на темата,как с колело за ДХ,върти по 20-30 км на ден,и не само спускане....тогава ,ще разбере ,кое какво е....
А на теб,ти предлагам малко да прочетеш,темите,да се запознаеш кое/как и тогава да говориш... :agree:
hitar_potar-- :agree:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Рейтинг: 1998

Предишна

Назад към All Mountain/Ендуро продукти