Модератори: did, naka76, bikezilla

ZOR_i написа:Бееее беееебееее
Ето малко снимки и от мен: http://picasaweb.google.com/zornitza.iv ... ODoqK-TIw#

abs написа:А сега предлагам модераторите да развъртят метлата и в тази тема да останат само позитивни мнения...

След края на събитието, пътувах в колата и не ми се говореше, не ми се слушаше, не ми се четеше нищо. Само преживявах отново и отново миговете в планината, а с открито сърце мога да кажа, че Родопите са едно от най-красивите места в България.
 След края на събитието, пътувах в колата и не ми се говореше, не ми се слушаше, не ми се четеше нищо. Само преживявах отново и отново миговете в планината, а с открито сърце мога да кажа, че Родопите са едно от най-красивите места в България. 

codename47 написа:ZOR_i написа:Бееее беееебееее
Ето малко снимки и от мен: http://picasaweb.google.com/zornitza.iv ... ODoqK-TIw#
ъъ, дали ще може да ги отблокираш да си ги свалиме с пикасата?
 да ги отблокирам ли,
 да ги отблокирам ли,   да не ги ли отблокирам
  да не ги ли отблокирам   

outfaced написа:
eeee ... не снимки, а поезия
супер
 виж по-надолу!
 виж по-надолу! 

.
 . 

След публикуването на последните снимки  от @4getcredo се наблюдава рязко спадане на коментарите в темата
 След публикуването на последните снимки  от @4getcredo се наблюдава рязко спадане на коментарите в темата  , което явно се явява нов доста ефективен похват в обуздаването на страстите и то без намесата на администраторите.
, което явно се явява нов доста ефективен похват в обуздаването на страстите и то без намесата на администраторите.   

Някой места не са били караеми, но това не е от тях....
 Някой места не са били караеми, но това не е от тях....

4getcredo написа:А сега, специално за всички... и за да смиря целокупното велосипедно БРАТСТВО, получих разрешение да споделя с вас ТОВА.

abs написа:ПП: бих сее зарадвал на четка, ще дойдеш ли да ми я донесеш?

PtD написа:Тоя РАМ явно много рита, щом дори и за да се мие трябва да се слагат протектори...

4getcredo написа:
........................................
А сега, специално за всички... и за да смиря целокупното велосипедно БРАТСТВО, получих разрешение да споделя с вас ТОВА.
Внимание! Снимките са правен с изричното съгласие на колоездачката. Същото важи и за популяризирането им. Казвам го, за да не стимулирам папарашки и други панаирджийски изяви, на каквато прилича тази.
 -  па после нямало хижи, баня, а това що е?
  -  па после нямало хижи, баня, а това що е?    

, страхотни снимки, якото каране е било
 , страхотни снимки, якото каране е било   Тази година ще се разпиша и аз в Родопите - задължително, не знам с кого, но ще покарам там !
  Тази година ще се разпиша и аз в Родопите - задължително, не знам с кого, но ще покарам там !  

Завиждам на хората, които не го виждат! Иначе се възхищавам на ентусиазма на Кривите спици. И аз искам да мога да организирам една пълна обиколка на Пирин, но не мога да намеря време сам да я врътна, камо ли да маркирам, да организирам, че и екстри да измисля (камбанките са много убави
 Завиждам на хората, които не го виждат! Иначе се възхищавам на ентусиазма на Кривите спици. И аз искам да мога да организирам една пълна обиколка на Пирин, но не мога да намеря време сам да я врътна, камо ли да маркирам, да организирам, че и екстри да измисля (камбанките са много убави  ). Не е з всеки, а те явно се справят повече от добре.
 ). Не е з всеки, а те явно се справят повече от добре.

abs написа:Абе хора, от 3 дена само снимки гледам, не мога да работя...
Тааааа.... кога ша го врътнем пак?

tanya написа:abs написа:Абе хора, от 3 дена само снимки гледам, не мога да работя...
Тааааа.... кога ша го врътнем пак?
Аз пък от три дена само снимки свалям. Свърши ми диска вече.

Не е само при теб проблема със свалянето на снимките, аз имам още 5,8 гб снимки да пусна във форума (втори, трети, четвърти и пети ден).
 Не е само при теб проблема със свалянето на снимките, аз имам още 5,8 гб снимки да пусна във форума (втори, трети, четвърти и пети ден).  

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта