did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
От къде мога да си изтегля Follow me или къде да го гледам.barabum написа:Ям палачинки и гледам Follow me
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
hitar_potar написа:мне, PtD просто го е яд и газ пикае, че не е можал да се включи с свое стихче.PtD -
![]()
![]()
boriss13 написа:Трябва да избягам от работа и дебна удобен момент!!!
azze написа:Днес стана много яко спущанье.Спуках една гума и я смених.После спуках резервната и карах до София по шина.Тея камъни не се отразиха добре на Джъмбото.Леко му се огъна борда на едно място.
did написа:azze написа:Днес стана много яко спущанье.Спуках една гума и я смених.После спуках резервната и карах до София по шина.Тея камъни не се отразиха добре на Джъмбото.Леко му се огъна борда на едно място.
Много е умно, да караш без лепенки, нали?
SeSSion написа:Предложете някоя игра, като Colin Mcrae, но да могат да се тунинговат колите (ако има такава).
teodorchy_sofia написа:SeSSion написа:Предложете някоя игра, като Colin Mcrae, но да могат да се тунинговат колите (ако има такава).
Need for speed
Live for speed
A някой на мен да ми каже игра, примерно с Мотокрос или МТБ, ще съм му благодарен?
SeSSion написа:teodorchy_sofia написа:SeSSion написа:Предложете някоя игра, като Colin Mcrae, но да могат да се тунинговат колите (ако има такава).
Need for speed
Live for speed
A някой на мен да ми каже игра, примерно с Мотокрос или МТБ, ще съм му благодарен?
Не, искам някоя която да се кара по черно.
hitar_potter написа:Внимание: LFS НЕ Е NFS. LFS е racing simulator, а не просто игра. И там тунингите не са лети джанти/нитро в двигателя и така нататък. Тунингите са доста по-истински и аз лично не мога да се справя с тях (тунингите са от сорта на тип диференциал, баланс на спирачките, налягане в гумите, „паралелност“ на гумите при завиване, настройки на окачването и тн и тн)
Тази игра е най-удачна за играене с джойстик/волан. Със завиване с мишка е компромисен вариант, а с клавиатура е почти невъзможно да се играе.
hitar_potter написа:И там тунингите не са лети джанти/нитро в двигателя и така нататък.
SeSSion написа:Предложете някоя игра, като Colin Mcrae, но да могат да се тунинговат колите (ако има такава).
teodorchy_sofia написа:SeSSion написа:Предложете някоя игра, като Colin Mcrae, но да могат да се тунинговат колите (ако има такава).
Need for speed
Live for speed
PtD написа:SeSSion написа:Предложете някоя игра, като Colin Mcrae, но да могат да се тунинговат колите (ако има такава).
Richard Burns Rally ?
Яко - напълнете дъното на язовира с боклуците си! Бахти и феста, бахти и чудото! Още довечера ще си запаля тениската "Беглика фест"http://fest.beglika.org/bg написа:Лудо Пате
Донеси си вехториите и с въженца, лепилце и ентусиазъм ги превърни в плавателен съд, с който да се състезаваш. Приемат се самотни плаватели и екипажи. Предизвикателството – 1 миля на Беглика.
Наградите : за победителя в дисциплина ветроходство – двудневна разходка с яхта; за победителя в дисциплина гребане – тандемен полет. А за най-атрактивно потъналото пате – награда изненада.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта