ПС:Виждам, че някой от представителите на споменатите от мен БГ фирми не е съгласен с твърдението ми, че американските им конкуренти правят по-префинени байкове - нека заповяда, да си говорим на лично, не да ми пише минуси и да се крие като мишка!

novice написа:ПС:Виждам, че някой от представителите на споменатите от мен БГ фирми не е съгласен с твърдението ми, че американските им конкуренти правят по-префинени байкове - нека заповяда, да си говорим на лично, не да ми пише минуси и да се крие като мишка!
Joker_Here написа:Гигигант Рейн,е ХС байк !!
novice написа:Не виждам за какво е цялата тази ирония с кланянето, Силвия...anyway, опитах да дам насоки с каквото мога, а и това далеч не са всички марки, към които може да се спрете, ако ще търсите по-обстойно и ще внасяте отвън(само че се опитах да ти предложа нещо според изискванията ти - да се продава тук и да е налично по възможност), но явно това се възприема като "борба за надмощие" в случая, в който насреща ми се хвърлят тези без покритие. Specialized-а е добър не по-малко от останалите преложени. Въпрос на лични предпочитания и изисквания към дължината на гаранцията, изработката и геометрията на рамката. 0.
codename47 написа:http://www.bike-mailorder.de/shop/MTB/Bike-Sets-Bikes/Enduro/All-Mountain-Bikes/Rocky-Mountain-Altitude-50-Enduro-Bike-2010::22685.html
novice написа:
bobivg, на къде биеш?
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
PtD написа:А през коя махала минаваш, през Афганистан ли?
Joker_Here написа:Силвия : Не си ме разбрал, не е ирония, а ти благодаря за оказаната помощ, защото ти беше единствения, който се занимава с нас вече една седмца и помага да се ориентираме към подходящото колело, без да критикуваш ...![]()
![]()
![]()
Да бе,само той ...![]()
П.С. Темата трябва да се заключи,има достатъчно помагащи мнения НЕ само от novice.
PtD написа:А през коя махала минаваш, през Афганистан ли?
Силвия написа:5roff : като ти е смешно...[b]
Силвия написа:гаджето ми да те пита лично тогава
Силвия написа:живееме в Б-я все пак
в тая държава бол от такива въздухари
Силвия написа:Селския манталитет
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта