п.п. Sartor-е чакаме снимки, да знаеш

codename47 написа:лелее, какви новаци бе...пребихме се като кучета( на мен педала ми направи една хубава дупка отзад на прасеца от 1см-вия болт който бях сложил)
... мисля да се запишеме към гупата на ултра новаците ако има такава![]()
Reactor написа:codename47 написа:лелее, какви новаци бе...пребихме се като кучета( на мен педала ми направи една хубава дупка отзад на прасеца от 1см-вия болт който бях сложил)
... мисля да се запишеме към гупата на ултра новаците ако има такава![]()
Вие къде сте карали бре.... ?????
Е за това на 6-ти ТУК
azsa-bachinito написа: Да се придърпват по този начин последователи е повод за съжаление.
azsa-bachinito написа:Смятам за некоректно вниманието, обърнато на нашата скромна темичка. "Нашата група" е с доста стабилна членска маса и не би трябвало да се чувства застрашена от шепата хора, които си се събрираме и джиткаме. Да се придърпват по този начин последователи е повод за съжаление. В София има два милиона души, има за всички бол.
azsa-bachinito написа:Аз пък не разбирам що на всяко гърне требе ти да си мерудия. Фактите говорят сами за себе си, който иска ще го види.
Пожелавам си повече да не се месите в тази тема.
azsa-bachinito написа:Не ми се праи на умен и вежлив. Аз във ваши теми не пиша.
И не праи четки на ДИД, който естествено ще запази неутралитет.
did написа:Габровската зараза настъпва...
d.panayotov написа:За каска и ръкавици- ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Ако си неопитен едно рязко движение от страх или пък кофти рефлекс, може да ти причини много щети. Та ако имаш каска поне си с една идея по- защитен. Ако имаш и разни други протектори още по-добре. Аз го казвам, пък още не съм си взел наколенки, ама кинти нямааааааа. Но за каската е силно препоръчитено, чак задължително! Все пак ти си носиш отговорност, но после другите ще те спасяват ако стане нещо. Такаче...
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта