Как се качва байк,на лифт?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Как се качва байк,на лифт?

Мнениеот Joker_Here » Пон Авг 23, 2010 12:19 pm

Здравейте.Понеже утре ще карам в един байкпарк който има лифт,се чудех дали няма някой който да обясни теоритично,как се слага байка на лифт,за да не се излагам утре ? :D :dontknow:

П.С.А тея лифтове,дето попринцип са ски лифтове(дето сядат на едно кръгло и то ги дърпа нагоре)се използват също нали? С байка само,че го хващаш въжето и с другата ръка управляваш и то те дърпа нагоре нали ? :beer:
I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010.
Аватар
Joker_Here

Рейтинг: 1208

Re: Как се качва байк,на лифт?

Мнениеот NWD » Пон Авг 23, 2010 3:27 pm

Ами честно казано при всеки лифт е различно. Кажи поне къде ще ходиш за да може хора които са били на това място да ти разяснят ;) :peace:
Аватар
NWD

Рейтинг: 1056

Мнениеот ninjea » Пон Авг 23, 2010 3:46 pm

Значи влек да те тегли нагоре е тегаво ако ще го дуржиш с ръка, ще се измориш много бурзо според мен.

иначе ако е лифт има различни начини. аз си завъртам седалката към себе си и си го закачам някъде отстрани на лифта и си го придържам само.
Аватар
ninjea

Рейтинг: 1246

Мнениеот Ozzie » Пон Авг 23, 2010 6:26 pm

@Joker_Here
Ако не ме лъже паметта си в Чехия. Беше споменал някъде в мненията си, че не си в България. Не ми се рови в момента.
Инфраструктурата на тамошните байкпаркове предполагам е достатъчно добре уредена, за да се притесняваш как точно да качиш байка на лифта.
Иначе и преди и питано и отговаряно, занимавай се малко с търсачката.

P.S. Темата я местя в "Общ". Според мен предишния раздел не беше най- точното място.
:agree:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Joker_Here » Пон Авг 23, 2010 9:12 pm

Да,в Чехия съм,и там където за сега ще карам е ски-влек тип лифт,и е измислено.Едно въже от двете страни с примки.От едната страна ти го закачат за лифта,от другата си го мушиш в кормилото и само внимаваш да не паднеш догоре :D .
I'm riding Specialized Big Hit FSR 2 2010.
Аватар
Joker_Here

Рейтинг: 1208

Мнениеот WestIce » Вто Авг 24, 2010 8:03 am

Отиваш там - гледаш хората как ги закачат и пробваш и ти. :) Друг вариянт - попитай някой да ти направи "показно".
Аватар
WestIce

Рейтинг: 1248

Назад към Общ форум