biker_bg написа:Колко е нормалното средно на едно колело с 222мм шок ?
Ozzie написа:biker_bg написа:Колко е нормалното средно на едно колело с 222мм шок ?
няма такъв отговор!
V.Rossi написа:Кажете къде в Пловдив мога да си заваря рамката качествено?
Лаврентий Берия написа:V.Rossi написа:Кажете къде в Пловдив мога да си заваря рамката качествено?
При Джамбо -ул ."Оборище", в Каршиака - след моста на Герджика- първата в дясно , покрай градинката- питаш за Джамбо , всеки го знае- на около 150 м от светофара.
hitar_potar написа:поръчката, която направих миналата седмица, току що е цъфнала вкъщи - нашите ми се обадиха да ме светнат по тоя въпрос. проблема обаче ея че не съм вкъщи и няма да мога да се прибера преди 6 часа, за да разпратя нещата поне на хората, които са ми дали координати. тази работа се налага да я свърша утре. тъкмо да се знае, че по възможност всички да си дадат данните да разпратя наведнъж всичко. та това е - оставяйте имена, адреси и телефонни номера на скайп който го има, който го няма - на ЛС или скайп hitar_potar. и се извинявам за създаденото неудобство от това закъснение.![]()
hitar_potar написа:hitar_potar написа:поръчката, която направих миналата седмица, току що е цъфнала вкъщи - нашите ми се обадиха да ме светнат по тоя въпрос. проблема обаче ея че не съм вкъщи и няма да мога да се прибера преди 6 часа, за да разпратя нещата поне на хората, които са ми дали координати. тази работа се налага да я свърша утре. тъкмо да се знае, че по възможност всички да си дадат данните да разпратя наведнъж всичко. та това е - оставяйте имена, адреси и телефонни номера на скайп който го има, който го няма - на ЛС или скайп hitar_potar. и се извинявам за създаденото неудобство от това закъснение.![]()
не че ми дреме особено за рейтинга, но ми е особено интересно да узная защо по дяволите ми е цъкнато минусче на това мнение? нещо проблем ли има някой, че бях заточен на различно място от вкъщи и нямах въобще достъп до кашона със стоките, пък камо ли да ходя да разпращам? интересно ми е само да узная логиката на гласувалия - дали въобще знае, че човек има и други задължения освен байка, много от които са по-важни от него?
kubetata написа:Защо по дяволите в един сайт Алибаба . ком ..
http://eteng.en.alibaba.com/product/336 ... erproduct1
..продават толкова евтино колелета..????
KiD_WiTh_GuN написа:kubetata написа:Защо по дяволите в един сайт Алибаба . ком ..
http://eteng.en.alibaba.com/product/336 ... erproduct1
..продават толкова евтино колелета..????
Мхм най-малкото като прочетох, че Giant-a бил с 27 скорости ми стана ясно.
sprinta написа:Здраевйте, ето ви още един тъп въпрос: като правите буутващ диск разархивирвате ли файловете ако са архив или направо записвате?![]()
buzzjn написа:sprinta написа:Здраевйте, ето ви още един тъп въпрос: като правите буутващ диск разархивирвате ли файловете ако са архив или направо записвате?![]()
Ето един тъп отговор:
Ако архивираните файлове са .iso не се разархивират.
buzzjn написа:Съжелявам за двойния пост, но въпроса възникна ненадейно
Има ли смисъл от 64 битова операционна система?
Да поясня процесора е 64 битов, а опрационната е ubuntu
hitar_potter написа:buzzjn написа:Съжелявам за двойния пост, но въпроса възникна ненадейно
Има ли смисъл от 64 битова операционна система?
Да поясня процесора е 64 битов, а опрационната е ubuntu
Общо взето, би трябвало да върви по-бързо. Нищо не пречи да заделиш няколко гигабайта и да тестваш. Мисля, че има достатъчно много 64 битов софтуер
hitar_potter написа:Защо, от какво не си доволен при 64те бита?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта