Inzagi написа:Tова колело може да се засече в борисовата,собственика (един дядо) обясняваше че по него всичко си е правил сам ,даже и спирачните дискове (може и да ни е излъгАл)

Хващам се за твоя пост, за да пиша за това колело. Много ме впечатли това произведение, не само защото съм машинен инженер и сам си сглобявам колелата, а и защото бях моделист и знам какво е да правиш нещата с ръцете си. Та:
Видях го за 1ви път на 19 септември пред НДК, но бързах и нямах възможност да му обърна внимание. За щастие, на 22, на велошествието(където не видях никой познат от форума, но това е друга тема), то присъстваше и можех да го разгледам подробно, както и да поговоря със създателя му. Първите снимки бяха с телефона, но се обадих на съпругата да ми донесе апарата, та следващите са по-добри.

За създателя му- той е пенсиониран инженер от ЗММ, където е изработвал голяма част от детайлите. По колелото единствените детайли които не е правил са спиците и гумите. Отнело му е 2.5години да го направи.
Колелото е уникално! Не мога да скрия възхищението си от него. Макар че има неща, които да смятам че можеше да бъдат по-различни, т.е. наясно съм че не е перфектно, но е произведнение на изкуството и техниката
Техническите решения: Най- впечатляваща, несъмнено, е рамката. Направена е от стомана и е запълнена с пяна, за обиране на вибрациите.Поцинкована. Предното окачване е конструирано така, че при спиране предницата се вдига нагоре. А задницата потъва в същия момент! Предната гума е 26", задната- 28"

Спирачките са с АВS. И предните и задните. Използва датчик на Хол за установяване на буксуването. И калиперите са изработени от него. за дисковете е излишно да споменавам. Платката за електрониката са я изработили в завод.

Тук може би трябва да мина на електрическата част. Таблото е бая натруфено:

Освен джи пи еса се вижда и указател за включените скорости, волтметър и другите са ви ясни. Има вградено радио. Вижда се решетката за говорителя.
Видяхте генератора в предната главина. Има мигачи, стопове и т.н. Фарът е със 3Вт светодиод

Има 36 скорости- 4х9. Венците на средното са елептични. Оста на педалите им предават движението чрез демпферираща муфа. Командите ги е преработил от ревошифт.
На стойката се вижда жицата на ключето, което изключва напрежението към таблото при спусната стойка, да икономисва акумулатор.
Да стигнем до главния недостътък- теглото. Тежи към 30кг.
Със сигурност пропускам още подробности. Ето линк за
галерията със всички снимки които съм направил.