bobivg написа:@despite
Каската е предимно за твоята безопасност за това спор няма, но и за комфорта на другите с които караш. Има много непредвидени ситуации примерно добре маскиран камък в тревата, дърво на пътеката което е зад някой завой, турист и т.н. Ако паднеш и си счупиш някоя кост ще те домъкнат някак до долу или ще викнат помощ, но треснеш ли си главата не дай си боже какво могат да направят, а паданя се получават от най-безобидни на пръв поглед ситуации. Всеки покарал повечко съм сигурен, че има такива случки. Аз така или иначе няма да мога да карам тази събота и неделя и ако това ти е проблема мога да дам моята каска на някой от хората с които се познаваме и пожелае да се ангажира, че той лично ще ми я върне и разбира се му се разкарва сутринта до Пирогов да му я дам.![]()
despite написа:Аз ей сега взех една каска от брат ми обаче е L/XL (58-60 см) и не ми става. Обиколката на главата ми е 55.5 см.
thecruiser написа:Здравейте!
Все пак какъв е маршрута утре?!
thecruiser написа:А ще мога ли да мина по този маршрут с моя Drag Virus?!
Miroslav_red star написа: Обиколката на главата ми е 55.5 см. Ако твоята каска е по-малък размер ще се радвам да се включа утре, а ако не е то ще гледам скоро да се сдобия със собствена.
[/quote]THEZOGGO написа:
Споко, аз съм 57 см глава и карам със същата каска Л размер.вече 5 години. ;p Aма карам с нея от сантиментална стойност, а не че нещо друго. ;p
bobivg написа:Miroslav_red star написа: Обиколката на главата ми е 55.5 см. Ако твоята каска е по-малък размер ще се радвам да се включа утре, а ако не е то ще гледам скоро да се сдобия със собствена.
Ще ти стане моята каска остава само някой да се навие да я вземе сутринта от тези дето ги познавам.
thecruiser написа:Ами днес си купих каска, ръкавици имам ... така че защо не!
Никакви шансове за Черни връх предполагам или има такива!??
despite написа: В краен случай ще дойда с тая другата дето взех, но ми е хлабава.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта