Дано жената да не ме отрепе после докато спа

icemanlovers написа:Имам 2-ве коли само да махна едната и тогава ще взема нещо(рамка) като на колегата Ковачев![]()
Дано жената да не ме отрепе после докато спа
icemanlovers написа:Предна спирачка SHIMANO DEORE
Задна спирачка TEKTRO PRO
TEKTROTO е по добра
Ozzie написа:icemanlovers написа:..рамка под 100лв...
ако я продадеш за повече от 50 лв., обади се да те черпя бира
WestIce написа:...се изразил грамотния. Има хора, които са адски грамотни, но на компютър не могат да пишат правилно.
Freerideman написа:Абе Nymphetamine тука да не е конкурс по правопис бе брат ? Земи се събуди малко
Nymphetamine написа:Freerideman написа:Абе Nymphetamine тука да не е конкурс по правопис бе брат ? Земи се събуди малко
Когато пишеш писмо, подаваш молба/декларация, попълваш официални документи до сържавни институции, се стараеш да си до толкова грамотен, колкото ти го позволява наученото в средното училище. Форума с кво е по-различен?
Nymphetamine написа:Freerideman написа:Абе Nymphetamine тука да не е конкурс по правопис бе брат ? Земи се събуди малко
Когато пишеш писмо, подаваш молба/декларация, попълваш официални документи до сържавни институции, се стараеш да си до толкова грамотен, колкото ти го позволява наученото в средното училище. Форума с кво е по-различен?
arney написа:Форума е човек да се консултира с останалите , да обменят мнение и т.н. , а не като да попълваш акта за раждане на детето ти.
mil4o3 написа:А тебе училили са те като те питат нещо да отговарящ![]()
.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта