rarekin написа:Току що получих следното съобщение на мобилния:" Von T-Mobile herzlich willkommen in der Republik Mazedonien! ......"![]()
![]()
shaady написа:Aсансьора пак не работи и трябваше да бутам 20кг прасе по стълбите до 9-тия етаж...
Alpina написа:гОркиО...
Не че искам да те отчаям, ама пробвал съм да лекувам с какво ли не - не става...![]()
Та си страдам по една, няколко години вече...
Та освен да го избиеш в положителна посока - друго няма какво да направиш.
Аз използвах "мъката" да спра цигарите (успешно вече 2 години и 9 месеца) алкохола намалих драстично... абе буквално не пия и 5% от това преди...
Та ти можеш да насочиш яда си в това да се дипломираш
Най-вече защото никога не знаеш как ще се завъртят нещата и само може да съжаляваш после за нещата, които не си направил или си извършил от глупост
TheAnimal написа:Щот знаят, че скоро друга няма да им върже
joker_brand написа:Мразя 31 ! Мразя числото, училището и всичко свързано с това двуцифрено мъчение![]()
PtD написа:Абе вие сте 'но'о зле бе. Как мо'е да се тръшкате така за нек'ви си жени!
TheAnimal написа:Щот знаят, че скоро друга няма да им върже
hitar_potar написа:май трябва да ставам вече по-неебателен.
TheAnimal написа:въпроса е кво става, когато се нацели някоя, с която да се задълбочат нещата.
PtD написа:relationship engineering-ът може само скоропостижно да внесе dislike
did написа:Нема да те разберат, докато не го изпитат
PtD написа:did написа:Нема да те разберат, докато не го изпитат
Уви, едно от неизменните неща в живота
hitar_potar написа:абе аз на теб не ти знам спатиите. сега виждате ли се, кво става? нали зяпах снимки на обновения монгуз, щъкащ около девойката. кво става там?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта