P.S. Смешният ми брат иска също бмх и се чуди дали ще го издържи тулупа смотан гаден.

Поздрави!

windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
vasstop написа:Здравейте, за първи път ще пиша във форума, но го следя от известно време! Решил съм да си взема bmx и от тук идва проблема... Искам нещо здраво и изгодно (около 300-400 лв.) Ще правя трикове от рода: 180, 360, bunny hop и т.н. Под названията ''здраво и изгодно'' имам предвид да не се троши на ''1-вата седмица'' и да си го карам поне 2 години, разбира се с малко смени... Искам нещо от рода на по-евтините KHE и mongoose.![]()
P.S. Смешният ми брат иска също бмх и се чуди дали ще го издържи тулупа смотан гаден.![]()
![]()
Той е 182см и 77кг...
Поздрави!
vasstop написа:Видях че има тема, но аз все пак да си питам, каква каска е подходяща за стрийтВ другата тема виждам, че пишете ''челадинка'' и на мен ми изглежда най - лека и удобна?
teodorchy_sofia написа:Забравих да спомена! Разглеждай бмх-ове с МАЛКИ ПРЕДНИ ВЕНЦИ и ШИРОКИ КОРМИЛА.
petarstanev написа:teodorchy_sofia написа:Забравих да спомена! Разглеждай бмх-ове с МАЛКИ ПРЕДНИ ВЕНЦИ и ШИРОКИ КОРМИЛА.
Специалиста пак се изказа .. Батка ти мислиш ли като говориш ? Кво като има малък венец ,а? ще бъде по добър ли, а? .... бих казал ,че главините с драйвър са по здрави от тези с касета .. А за кормилата таа... като си с голям кормило си мноо голям и правиш по яки трикове ...
Туй че си карал някво скапано КХЕ не те прави голям разбирач...
ПС: видиш ли Истърн БЯГАЙ надалеко !! А за колело - хващай и си сглобявай някоя флайка !
teodorchy_sofia написа:Ей, селянин, много по-удобно ще му е със широко кормило. Със малък венец също е по-удобно. Я кажи, отпред с колко зъба си? Не си с 50т нали?
Към автора: Или си купи някое КНЕ и го ъпгрейдвай, или си сглоби читав хикс и не го барай!
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
StanY написа:@petarstanev я по-добре си мълчи и не се заяждай!!!С по-дълго(широко) кормило се правят по лесно трикове "професоре"![]()
![]()
![]()
vasstop написа:Здравейте, за първи път ще пиша във форума, но го следя от известно време! Решил съм да си взема bmx и от тук идва проблема... Искам нещо здраво и изгодно (около 300-400 лв.) Ще правя трикове от рода: 180, 360, bunny hop и т.н. Под названията ''здраво и изгодно'' имам предвид да не се троши на ''1-вата седмица'' и да си го карам поне 2 години, разбира се с малко смени... Искам нещо от рода на по-евтините KHE и mongoose.![]()
P.S. Смешният ми брат иска също бмх и се чуди дали ще го издържи тулупа смотан гаден.![]()
![]()
Той е 182см и 77кг...
Поздрави!
.... по лесно е сорри за оффтопикаstuwie.mtb написа:StanY написа:@petarstanev я по-добре си мълчи и не се заяждай!!!С по-дълго(широко) кормило се правят по лесно трикове "професоре"![]()
![]()
![]()
Искаш да кажеш , че с по-дълго кормило се върти по лесно Barspin.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Иначе за венците съм съгласен.
Mityata написа:.... по лесно е сорри за оффтопикаstuwie.mtb написа:StanY написа:@petarstanev я по-добре си мълчи и не се заяждай!!!С по-дълго(широко) кормило се правят по лесно трикове "професоре"![]()
![]()
![]()
Искаш да кажеш , че с по-дълго кормило се върти по лесно Barspin.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Иначе за венците съм съгласен.
vasstop написа:Ето Triple Threat AM 2010 http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=44220 204euro и 25euro доставка.. значи около 450лв., което мисля че си е офертакак мислите
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта