Търсите жена? По-добре търсете пари! Жената после сама ще ви намери.
Това е много вярно.

Търсите жена? По-добре търсете пари! Жената после сама ще ви намери.
cvb написа:...ние дъртите си падаме по бабите ви...
THEZOGGO написа::dontknow:
Ъъъъъ съвсем се обърках.![]()
![]()
![]()
По майките на майките или на майките на тинейджърките, или по тинейджърките на майките, или обратното, или и аз незнам. Баси... още съм явно много малък, не мога да ги разбера тия неща.
THEZOGGO написа::dontknow:
Ъъъъъ съвсем се обърках.![]()
![]()
![]()
По майките на майките или на майките на тинейджърките, или по тинейджърките на майките, или обратното, или и аз незнам. Баси... още съм явно много малък, не мога да ги разбера тия неща.
moonlight написа:Аз пък за пореден път се убеждавам, че мъжете не са човешки същества, а...
Alpina написа:moonlight написа:Аз пък за пореден път се убеждавам, че мъжете не са човешки същества, а...
И произлизайки от това твое откритие/убеждение, или каквото е там... ни човъркаш гореизброенире качества и нагони, сменяйки си постоянно аватара с разни сладки "девойки"...
Т.е. правиш го с цел доказване на теорията, просто те радва да го вършиш, не си на ясно със самоличността си или друго![]()
Без нищо лично... просто ме глождеха тез неща...
moonlight написа:А относно цялата простотия, която се изля тук от пъпчиви келеши и параноици по повод аватара ми - нито някога съм имала, нито имам претенции да бъда "сладка девойка" или каквото и да било друго. Но не се срамувам да си покажа лицето, ако ще то да е и най-грозното на света. Дай си скайпа на лични да си поговорим с уебкамера и ще се види кой кой е. Дали обаче ще ти стиска после да влезеш тука и да напишеш едно извинение ? Щото е много лесно да хвърляш празни обвинения нялаво надясно... Баси палячовците сте.
moonlight написа:Драскам си мнението, наред с останалите глупости в тази тема. Ако това нарушава форумните правила, ще ми сложат бан и ще дишаш спокойно. До тогава обаче съм си пълноправен форумен потребител![]()
А относно цялата простотия, която се изля тук от пъпчиви келеши и параноици по повод аватара ми - нито някога съм имала, нито имам претенции да бъда "сладка девойка" или каквото и да било друго. Но не се срамувам да си покажа лицето, ако ще то да е и най-грозното на света. .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта