пукан глезен
отлепян глезен (все на десния крак

няколко шева на една дупка в ръката
нищо по сериозно от 21 дена в гипс ...
Bodom написа:ddevil написа:Bodom написа:Предполагам железата ще останат с мен завинаги...
Мисля, че бях чел някъде, че при шиниране от този тип махането ставало след година ако не се лъжа, най-добре питай ортопеда си-всеки случай е различен просто. При мен днес трябваше вече да ми махнат "иглата", но в крайна сметка това ще стане след 10-на дена чак може би.
Успех с възстановяването
Правилно си чел. След десет месеца до година може да се извади планката, но може и да не се вади според зависи.. и според как предпочитам. Аз май клоня към да не я вадя.. ще видим. Има време
kfx700 написа:Дясната ми ръка е преживяла много:
2 пъти чупена
1 път пукана
Един път мина през едно стъкло и то падна върху нея-цялата ръка беше отворена-имаше срязан на паловина нерв, вена и артерия..![]()
Преживяла е и много натъртвания но след всичко това е много по-здрава и корава от лявата ми ръка
Nymphetamine написа:Ruptura ligamenti cruciati anterioris articlatii geni dextri - разксъване на предна кръстна връзка на дясното коляно; Luxatio articulatio humeri dextra - изкълчване на дясната раменна става.
Освен това, стандартните contusio (затворена контузна рана), decollement traumatique (трамватично отлепване на кожен участък с подкожие), vulnus contusum (отворена контузна рана), vulnus lacerocontusum (разкъсно-контузна рана) и vulnus punctum (прободна рана) от един чеп, който и се заби в бедрото.
HighFlyer331 написа:Радваш,докторе
Nymphetamine написа:ушите могат да се разкъсат, не да се счупят. хрущялите се разкъсват и раздират поради по-различната организация на клетките и органичните/неорганичните вещества в междуклетъчното пространство.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта