Gasolin написа:Дрън-дрън - в ново у-ще е най-забавно, щото тепърва тряя да правиш простотии да те запомнят хората...
teodorchy_sofia написа:Ozzie написа:както и на всички други даскали
БОЖЕЕЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
Още 2 седмици до гадното училище![]()
Аз сега съм в ново и... Ново училище, нови идиоти...![]()
Бай да уей, има ли някой от 7-мо? За София става дума...
hitar_potter написа:Зубен-ел-генуби също. Ти какво си мислеше, че е?
PRobably написа:teodorchy_sofia написа:Ozzie написа:както и на всички други даскали
БОЖЕЕЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
Още 2 седмици до гадното училище![]()
Аз сега съм в ново и... Ново училище, нови идиоти...![]()
Бай да уей, има ли някой от 7-мо? За София става дума...
охохоооооо зайо,готви се за 15-ти.
Gasolin написа:Дрън-дрън - в ново у-ще е най-забавно, щото тепърва тряя да правиш простотии да те запомнят хората...
valio33 написа: Лозенез ... Симеоново ... метрото ... Младост 1 ... 88
valio33 написа:Ами аз живея в Лозенез пък новото даскало е в Симеоново.. Трябва пеш до метрото после него до Младост 1 и после 88 до там..ТАкА че не се оплаквайте вие, ама почваме от 8:30..май![]()
hitar_potter написа:valio33 написа: Лозенез ... Симеоново ... метрото ... Младост 1 ... 88
ъъъъ? Нещо да не се бъркаш? Или аз се бъркам?
dEcLiNe написа:hitar_potter написа:valio33 написа: Лозенез ... Симеоново ... метрото ... Младост 1 ... 88
Бърка се, естествено.Ако наистина ще учи в училището което си мисля, то се намира в Младост 3 и ще трябва да вземе метро до Младост 1 и после автобус 111 до училището.
Часовете почват от 8:15, но е силно препоръчително да не закъсняваш.
Ако пътувате към Колежа с такси и шофьорът не знае къде се намираме, обяснете, че Американският колеж се намира до Академията на МВР, по-известна като „Полицейската академия в СимеоновО”.
valio33 написа:dEcLiNe написа:hitar_potter написа:valio33 написа: Лозенез ... Симеоново ... метрото ... Младост 1 ... 88
Бърка се, естествено.Ако наистина ще учи в училището което си мисля, то се намира в Младост 3 и ще трябва да вземе метро до Младост 1 и после автобус 111 до училището.
Часовете почват от 8:15, но е силно препоръчително да не закъсняваш.
Дамм аз се бъркам, ама всъщност е младост 2, не три. чувал съм нещо за симеонова и така наизуст пише![]()
А с какво 111 > 88?
hitar_potter написа:88 не ходи до там. Не зная в коя част на Лозенец живееш, но можеш да хванеш 88 до Младост, после 111. Принципно 76 също ходи до академията.
Fanatico написа:Очакваме скоро :
С О П О О О О Т![]()
azze написа:Чистя и смазвам колелото от скука.
did написа: Недей да сравняваш круши с ябълки!
PowerSlide написа:did написа: Недей да сравняваш круши с ябълки!
И ... тикви!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта