DenisMutlu написа:Някаква малка и лесна програмка за правене на видео от jpeg снимки?
Видео слайдшоу ли искаш да правиш, или видео-албум със снимки?
DenisMutlu написа:Някаква малка и лесна програмка за правене на видео от jpeg снимки?
hitar_potter написа:DenisMutlu написа:Някаква малка и лесна програмка за правене на видео от jpeg снимки?
Видео слайдшоу ли искаш да правиш, или видео-албум със снимки?
za6tovsenamen написа:Ако си купя телефон от Виваком с абонаментен план, ще бъде ли заключен?
Дали ще стане да му ръгна Нтелската карта?
asench написа:Лощо ли ще се държи байка ми, ако си сложа Minion DH F 2.35 за задна, а не 2.5?
Gasolin написа:asench написа:Лощо ли ще се държи байка ми, ако си сложа Minion DH F 2.35 за задна, а не 2.5?
Не, ще се върти относително по-лесно, и ще се държи като цяло по-леко на пътя. Честно казано въобще не виждам смисъл от грамадни задни гуми...
Wooolf написа:Прочетох и разбрах , че с времето явно има промени в прословутия Drag The Bomb също и , че climber е здрава рамка е и за парите си е много добре ... въпросът ми е коя от двете ще е по добре като за начало и навлизане в FR и DH стил на каране ?
sprinta написа:Привет съфорумци, понеже ме мързи да търся из нета реших да питам вас: каква марка е вилката на blockhead?
azze написа:Защо под черната боя на XCR-чето ми има розова?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта