Привет на всички. Наскоро си взех едно колело 2-ра употреба за 130 кинта (старото сдаде багажа и трябваше бързо да намеря заместител,а финансовите възможности не бяха големи та попаднах на това). Ето го и него:
Оказа се германско, но така и не го открих във сайта на фирмата-производител ( все пак е от 2007-ма). Нищо усобено както се вижда на снимката - предна дискова спирачка - механична; задна - V-брейк някакъв; предна вилка "rst omni 181 c4"; заден амортисьор "kindshock" или по-скоро задна пружина; скоростите са 24 на брой, shimano megarange (с огромен заден венец, който шеговито наричаме мързелив) и показатели за тях на кормилото ( ). Сравнително добре запазено за предполагаеми 2-3 години употреба, единственото което трябваше да се направи преди да го подкарам беше да го смажа (отзад проскърца на мястото къде е свързана задната част на рамката с предната, но след смазване се оправи), и да настроя скоростите така че да включват отпред и на 3-тия венец, както и показателите да показват правилно на коя скорост съм.
Та исках да попитам това животно има ли бъдеще в планината и заслужава ли си да се инвестира в някакви ъпгрейди евентуално?
(Между другото аз съм от Карлово и утре заминавам с него към х.Левски, но ще се старая да не го тормозя много...дано удържи)