Комбинация Ontario + RUX Triple 150 mm

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170 мм, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Комбинация Ontario + RUX Triple 150 mm

Мнениеот v.zarev » Пет Сеп 03, 2010 8:11 pm

Имам въпрос, който ме мъчи.

Разпродадох си повечето части от едното колелце поради известни причини, остана ми вилката - RUX Triple 150 mm. Рамката е Ontario 19", като в момента е с вилка XCR 120 mm. Рукса не ми се продава някак си и понеже сам не мога да стигна до мнение по въпроса дали може да карам XC/АМ с тази вилка на тази рамка реших да се допитам до вас.

За височината мисля че няма да е много по-висока от колкото сега (сега има дебел спейсър под лапата) ако се резне стержена на Рукса. Теглото на RUX-a по каталог (2300гр) е даже по-малко от това наа XCR-a (2500гр). За спукване на челото не мисля, защото знам горе долу как ще го карам това колело и какво ще си позволявам с него. Има ли някаква друга причина заради която да не го сложа според Вас? Това че е с две корони не ме притеснява, няма да дропя та да натоварвам челото, а пък това как ще изглежда още по-малко.

Ще се радвам да коментирате и дадете някой друг съвет :beer:
Изображение
Аватар
v.zarev

Рейтинг: 1378

Re: Комбинация Ontario + RUX Triple 150 mm

Мнениеот despite » Съб Сеп 04, 2010 1:09 am

Ще си развалиш геометрията и колелото ще се кара по-трудно, а и вилката няма да работи максимално добре на рамка, която не е правена за толкова ход.
despite

Рейтинг: 1365

Re: Комбинация Ontario + RUX Triple 150 mm

Мнениеот v.zarev » Съб Сеп 04, 2010 10:39 am

И аз ги мислех тези работи :crap: Май няма да я пробвам комбинацията. Извинявам се и за темата ако е неуместна, може би трябваше да е в кратки въпроси.
Изображение
Аватар
v.zarev

Рейтинг: 1378

Назад към All Mountain/Ендуро продукти