teodorchy_sofia написа:Пицата повече ще наяде, щото има хляб в нея. В дюнера - не чак толкова.
Ако искам да се заситя, ще си взема дюнерче, ма ако искам да се наям ще си взема пица..
Сега ако ми кажеш каква е разликата м/у заситен и наял се...

teodorchy_sofia написа:Пицата повече ще наяде, щото има хляб в нея. В дюнера - не чак толкова.
Ако искам да се заситя, ще си взема дюнерче, ма ако искам да се наям ще си взема пица..
hitar_potter написа:teodorchy_sofia написа:Пицата повече ще наяде, щото има хляб в нея. В дюнера - не чак толкова.
Сега ако ми кажеш каква е разликата м/у заситен и наял се...
BurNiNg_IcE написа:Дюнер XXL, там зад кино Изток, около 2кг. тежи.![]()
subritual написа:agent_Jekov написа:Най-хубавия (телешки) дюнер за мен в София правят турците в ресторантчето на ул. Цар Симеон, от лявата страна, ако се върви от Ботев към Женския. На пръв поглед изглежда доста мизерно заведението, но кухнята е страхотна и особено дюнера, поне за мен де.
Това ресторантче отдавна май го няма..
Logo написа:BurNiNg_IcE написа:Дюнер XXL, там зад кино Изток, около 2кг. тежи.![]()
лелеееееееееееееееееее там дюнерите разцепвааааааааааааат
grebo написа:Искам дюнер завит с пица!
ПП:Да се наям, заситя, натъпча, наму'ам и нахраня... ЕДНОВРЕМЕННО!
killvanrea написа:още един глас за дюнера
П.п.: Виц за хляба:
Един вампир се разкарвал в 2 вечерта по орлов мост с топъл хляб под ръка. Срещна ли го два вампира погледна ли го зачудено и попитали.
- Батка какво е тово хлебче дето държиш да не си на диета?
- Не станало е катастрофа на лъвов мост, че отивам да си топна!
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
teodorchy_sofia написа:grebo написа:Искам дюнер завит с пица!
ПП:Да се наям, заситя, натъпча, наму'ам и нахраня... ЕДНОВРЕМЕННО!
ХАхАххААХАХахаХахахХ е тва е!![]()
axelmax написа:Е вземи си един хляб,тогава!
по темата
дунер с много луто,без домат
ICEonFIRE написа:axelmax написа:Е вземи си един хляб,тогава!
по темата
дунер с много луто,без домат
Според мене си в грешка. Дюнер с много чеснов сос и картофи, по-малко месо и без зеле и краставици! Размерът е "голям", а мястото- бялата дюнерджийница до кино "Изток"!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта