И удачно ли е в града да карам с челник, а не с преден фар

PowerSlide написа:azze написа:Защо под черната боя на XCR-чето ми има розова?
Защото е менте. Ботушите са направени от неизползвани крака за кукла "Барби"
_SoRa_ написа:Защо ме боли показалеца като натискам спирачката? Болката е много силна и отмонава след като спра да карам /до час два след това/. Спирачките са хидравлични.
И удачно ли е в града да карам с челник, а не с преден фар
_SoRa_ написа:Защо ме боли показалеца като натискам спирачката? Болката е много силна и отминава след като спра да карам /до час два след това/. Спирачките са хидравлични.
_SoRa_ написа:..но май ми е много къс палеца за да мога да натискам правилно. Може да почна и аз да стискам със средния
_SoRa_ написа:Защо на маргарина казват масло?
outfaced написа:_SoRa_ написа:Защо на маргарина казват масло?
кой па е тоя дет му вика масло... то двете дет се вика нямат нищо общо ... невежи!
http://www.medicine.bg/novini/maslo-ili-margarin
_SoRa_ написа:Защо на маргарина казват масло?
zafirovp написа:Тъй като утре ще карам, а в момента вали доста в София се чудих дали мога да ползвам маска за ски. Нямам нито калници, нито нищо за предпазване от кал, а утре ще караме на доста скоростен маршрут и съм сигурен, че очите ми ще се напълнят с кал.
ПС: Все пак да питам, утре в 7 и 50 ще тръгва рейс от кв. Хладилника за хотел Морени нали?
Мерси
niki_can133 написа:Да питам с машинна грес може ли да се смазват вилки без да се прецакат семерингите
PtD написа:niki_can133 написа:Да питам с машинна грес може ли да се смазват вилки без да се прецакат семерингите
Има много видове "машинни греси", но общо взето, отговорът е "не". Прежали някой и друг лев и си купи специална грес за целта.
PtD написа:niki_can133 написа:Да питам с машинна грес може ли да се смазват вилки без да се прецакат семерингите
Има много видове "машинни греси", но общо взето, отговорът е "не". Прежали някой и друг лев и си купи специална грес за целта.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
gesh0898 написа:А сега да ви питам-какви са тия съкращения-ХС ,DH -мисля че е даунхил..Сега не се сещам за други,но много ще ме улесните ако ми ги кажете..![]()
TheAnimal написа:Защо всички във форума, като разберат че съм жена и спират да се заяждат с мен? Защоооооо![]()
Така работният ми ден става сив и безразличен, имайте милост хора
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта