An1MaL написа:Не знам защо, но от доста време в форума ми е доста скучно, не е същото както преди кагато се забавлявахме с Охлюва...
THEZOGGO написа:An1MaL написа:Не знам защо, но от доста време в форума ми е доста скучно, не е същото както преди кагато се забавлявахме с Охлюва...
Хората карат повече и по-малко пишат глупости във форума.
dibo92 написа:И на мен така ми се струва.Все по-безинтересно ми става и все по-малко пиша и аз.
Burned написа:Айде пак.
cekov написа:Едно от най-лошите неща който могат да ти се случат : да ти се ходи по-голяма нужда и да си в иглолистна гора![]()
Това за по-голямата нужда ми напомня за менюто на един ресторант, където имаше някаква салата с резюме "От всичко по-малко".
Мен най-много ме озадачава последната иконка, дето е сложил
dibo92 написа:И на мен така ми се струва.Все по-безинтересно ми става и все по-малко пиша и аз.
ICEonFIRE написа:Няма как да се съглася ,че е безинтересно -
Burned написа:Айде пак.
cekov написа:Едно от най-лошите неща който могат да ти се случат : да ти се ходи по-голяма нужда и да си в иглолистна гора![]()
Това за по-голямата нужда ми напомня за менюто на един ресторант, където имаше някаква салата с резюме "От всичко по-малко".
Мен най-много ме озадачава последната иконка, дето е сложил![]()
![]()
Мине се немине 10мин и някой ме събаря от стола в небивал смях.Заблудени,неграмотни и невинно глупави пичове колкото си искаш!
hitar_potter написа:Айде, сега... Имаме си Мики МаусНо да, той наистина е доста по-скучен..
did написа:Каращите - карат.
Пишещите - пишат.
Сечението на двете множесества става все по-малобройно.
Лаврентий Берия написа: ...............
adversus solem ne loquitordid написа:Каращите - карат.
Пишещите - пишат.
Сечението на двете множесества става все по-малобройно.
TheAnimal написа:Лаврентий Берия написа: ...............
Алооо, сектанта що не ходиш да се разпнеш на кръст някъде не да ни занимаваш с жалкото си съществуване! Писнааа ми от теб и твойте жалки проповеди.
п.п.Охльооо, липсваше ми
TheAnimal написа:Лаврентий Берия написа: ...............
Алооо, сектанта що не ходиш да се разпнеш на кръст някъде не да ни занимаваш с жалкото си съществуване! Писнааа ми от теб и твойте жалки проповеди.
п.п.Охльооо, липсваше ми
oxliova написа:Аз ли бе
Лаврентий Берия написа: ПП А-а, прощавай! От усмивката разбирам ,че вие май се обичате?!
TheAnimal написа:Лаврентий Берия написа: ПП А-а, прощавай! От усмивката разбирам ,че вие май се обичате?!
Падам си по мъже и Охльова ми е любимец...нещо проблем ли имаш с това? Надявам се да кажеш една молитва за спасение на моята душа![]()
п.п. Моля те влез в крак с времето комунизма свърши 1989 година, милиция не съществува дори вече и в Русия
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта