Reactor написа: Завърши третото поред Мероприятие и последното за тази година от поредицата "С практически съвети"..........
........... изминатия с нас път в Планината!
До нови срещи![]()
Няколко снимки от днешния ден........
Reactor написа:Искам сърдечно да Благодаря на Любо Ботушаров/Админ/,на всички от "Нашата група",които подкрепиха тази идея и помогнаха тя бъде осъществена.
Reactor написа:Искам сърдечно да Благодаря на Любо Ботушаров/Админ/,на всички от "Нашата група",които подкрепиха тази идея и помогнаха тя бъде осъществена.
Таз година капли догодина цели колела
azsa-bachinito написа:Браво!!! Браво!!! Браво!!! Таз година капли догодина цели колела![]()
![]()
Reactor написа:azsa-bachinito написа:Браво!!! Браво!!! Браво!!! Таз година капли догодина цели колела![]()
![]()
Наистина се очертава догодина да има доста нови колела![]()
А може би по скоро![]()
Доста от начинаещите вече мислят за смяна на колелата![]()
Развитието и напредъка са на всяко едно ниво
taurus13 написа:Мда...това беше най-доброто от учебно каране. Пътеката беше истинска, а не от парков тип и доста от присъстващите показаха, че имат данни за планински колездачи. Аз също си се позабавлявах по свой си начин![]()
Ето някоя снимка от мен...не са много хубави, ма аз толкова си мога.
taurus13 написа:Мда...това беше най-доброто от учебно каране. Пътеката беше истинска, а не от парков тип и доста от присъстващите показаха, че имат данни за планински колездачи. Аз също си се позабавлявах по свой си начин![]()
Ето някоя снимка от мен...не са много хубави, ма аз толкова си мога.
taurus13 написа:Ето някоя снимка от мен...не са много хубави, ма аз толкова си мога.
PtD написа:Toзи път мероприятието ми хареса и смятам, че е изключително полезно. "Нашата група" следва да продължи в тази посока, ако може да се провежда и по-често.
Сега другарска критика: неприятно впечатление ми направи как някои хора, които очевидно не бяха големи карачи, даваха акъл. Макар и да е типично българска черта, препоръчвам по-нататък да се остави даването на акъл на по-умелите - Любчо, Милко, Каски и т.н.
Успехи в начинанието!
boriss13 написа:Много накъсАно ми дойде....
PtD написа:Сега другарска критика: неприятно впечатление ми направи как някои хора, които очевидно не бяха големи карачи, даваха акъл. Макар и да е типично българска черта, препоръчвам по-нататък да се остави даването на акъл на по-умелите - Любчо, Милко, Каски и т.н.
boriss13 написа:Много накъсАно ми дойде....
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта