Фрийрайд клуб 2

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Фрийрайд клуб 2

Мнениеот Enduroman » Чет Юни 02, 2005 7:11 pm

Добре сори ако нещо съм ви изнервил . Нека да почнем отначало. Кажете всичко което ви интересува за мен и каква информация ви е нужна , за да склоните да спрете да ме оплювате. Аре ново начало.
Плюс това идеята е да караме повечко хора заедно , какво толкова лошо има.
Пъй защо да не стане нещо сериозно. Няма само аз да съм организатор ще има още около 5-6 човека организатори.
Искам да отбележа че клуба вече е основан . Това е едно по-добро начало мисля . Има го на хартия поне....
Аре и нека само тея които имат нещо сериозно на ум да пишат иначе няма смисъл само да дръстим темата с офф топици и подписите на "циганка"...
Enduroman

Рейтинг: 1200

Мнениеот hlebarka » Чет Юни 02, 2005 7:36 pm

Пусни още един "фриирайд" топик и ти заминават всичките.

ок?
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

Мнениеот M1010X » Чет Юни 02, 2005 8:10 pm

[quote="hlebarka"]

ок?
[/quote]

лош модератор, лош! и се пише с две "и-кратко"-та между другото :)
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Мнениеот Besen na Kolelo » Чет Юни 02, 2005 8:28 pm

[quote]Добре сори ако нещо съм ви изнервил . Нека да почнем отначало. Кажете всичко което ви интересува за мен и каква информация ви е нужна , за да склоните да спрете да ме оплювате. Аре ново начало.
Плюс това идеята е да караме повечко хора заедно , какво толкова лошо има.
Пъй защо да не стане нещо сериозно. Няма само аз да съм организатор ще има още около 5-6 човека организатори.
Искам да отбележа че клуба вече е основан . Това е едно по-добро начало мисля . Има го на хартия поне....
Аре и нека само тея които имат нещо сериозно на ум да пишат иначе няма смисъл само да дръстим темата с офф топици и подписите на "циганка"...[/quote]
1во кои си къв си ,защото си такъв и тн.2ро дай твой снимки 3то спомени си името 4то къде е основан този клуб??кои са другите 5-6 човека(т'ва го питам не защото ще се запиша ами за да ако има некви дето ще се записват да значт при кои отиват) ае със здраве :beer:
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот 4getcredo » Пет Юни 03, 2005 12:52 pm

enduroman
(Бегли щрихи с неизяснен жанр)

Не е справедливо това, че хората започват <s>сексуален</s> колоездачен живот, без да имат информация за <s>секса</s>колоезденето. Това е много голям проблем, който води до бременност, заболявания, нещастия и лоши чувства към <s>секса</s>колоезденето, вместо да го опознаем като естествена и щастлива страна на човешкия живот. На тази страница ще се опитаме да ви дадем малко полезна информация по въпросите, които според нашите проучвания най-много ви вълнуват.
...

1. Какво става през пубертета при момичетата
2. Какво става през пубертета при момчетата.
3. Как се развива <s>сексуалността</s> колоезденето.
4. Какво всъщност е мастурбацията, вредна ли е тя и какво я предизвиква ?
5. Почти всичко за <s>секса</s>колоезденето – фази, пози и др.
6. Зачеване и бременност.
7. Нежеланата бременност. Причини. Аборт.
8. Какви са противозачатъчните средства, подходящи за вашата възраст ?
9. Болести, предавани по полов път – симптоми, лечение.
10. Какво представлява гинекологичния преглед.
11. Кога да започне половия живот ?
12. Безразборн<s>ия</s>ото <s>секс</s>колоездене.
13. Малко съвети :)
14. Питайте!

Нищо лично... научно е доказано!
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот halcor » Пет Юни 03, 2005 1:07 pm

[quote="M1010X"]

[quote="hlebarka"]

ок?
[/quote]

[/quote]

Пише се с едно "й" :) И то само ако ударението не е върху него, иначе и така написано е правилно :) Само да се заям леко :)
Аватар
halcor

Мнениеот PtD » Пет Юни 03, 2005 2:26 pm

[quote="halcor"]

[quote]
[/quote]

Пише се с едно "й" :) И то само ако ударението не е върху него, иначе и така написано е правилно :) Само да се заям леко :)
[/quote]

Пише се фрийрайд, което както и да го погледнеш има две 'й'.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот GOА1 » Пет Юни 03, 2005 2:43 pm

Тц. Пише се freeride, което както и да го гледаш не съдържа нито едно й.
GOА1

Мнениеот did » Пет Юни 03, 2005 2:50 pm

Тц! Пише се "свободно каране", което както и да го погледнеш, не се вмества в никакъв клуб.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот RaveUnit » Пет Юни 03, 2005 6:53 pm

Не се пише а се [u]кара[/u] ве мухоморки =]8·D
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот Enduroman » Пет Юни 03, 2005 9:11 pm

Жалко имах мерак нещо да стане , но с толкова недоверие от другата страна просто няма смисъл да се опитвам. Все ще намерите причина да ме оплюете. То не бях крадец , не бях измамник измекяр и кво ли още не. Жалко че още една добра идея пропадна поради нежелание...
Enduroman

Мнениеот M1010X » Пет Юни 03, 2005 10:08 pm

Пич, много се спичаш, бе. какъв екстремен фрийрайд въобще си замислил? ти давал ли си си сметка, че хората навън, които карат такова нещо, имат страхотна поддръжка от гледна точка на спонсори. представяш ли си как отивам и се хвърлям от 5-6 метра, като троша и байка, и евентуално себе си, при положение, че после всичко ще остане за моя сметка? ти сериозно ли го мислиш това? смяташ ли, че бендър дропи така като дърво и троши свои компоненти? интересно защо ли е рекламно лице на марцоки... айде стига глупости. че е идея, идея е, но без никакви шансове за реализация. хората, които гледаш по филмите, го правят за пари. каквото искат да приказват (а не знам някой да твърди, че не е така). може да е започнал да чупи в началото с личен байк, обаче едва ли който и да е от тях е бил в отбор. не и преди да го забелижи някоя голяма фирма и да му предложи спонсорство. както ако отидеш на сайта на lizard skins ще видиш, че предлагат да им пратиш видеоматериали и да се предложиш сам като тяхно рекламно лице. но никъде не пише "прати снимки на отбора си". защото и да се съберете, вие никога няма да сте на едно ниво. ще има един-двама, които изпъкват... и ако има кой, ще ги изтегли. ако ли не, ще се трошат за кеф. както останалите. защо смяташ, че хората те приеха с недоверие тук. че ти искаш zoom 650. какъв екстремен фрийрайд? да, заради вилката можеш да кандидатстваш някъде с надеждата, че ще те приемат за екстремист (определено имаш големи шансове... заради нея, естествено)... обаче всичко друго е просто... нереално. карай. като искаш, дропи "бендър стайл". никой не те спира. но според мен трябва да погледнеш нещата отстрани и ще разбереш каква е гледната точка на останалите.
и не се спичай. така или иначе във всяко интернет общество (този форум не прави изключение, както сам се увери) новите се приемат с голяма доза недоверие. сигурно има логично (или не толкова) обяснение, но сега не ми се търси :)

мога само да ти пожелая успех...
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Мнениеот layne » Пет Юни 03, 2005 10:16 pm

[quote="M1010X"]

Пич, много се спичаш, бе. какъв екстремен фрийрайд въобще си замислил? ти давал ли си си сметка, че хората навън, които карат такова нещо, имат страхотна поддръжка от гледна точка на спонсори. представяш ли си как отивам и се хвърлям от 5-6 метра, като троша и байка, и евентуално себе си, при положение, че после всичко ще остане за моя сметка? ти сериозно ли го мислиш това? смяташ ли, че бендър дропи така като дърво и троши свои компоненти? интересно защо ли е рекламно лице на марцоки... айде стига глупости. че е идея, идея е, но без никакви шансове за реализация. хората, които гледаш по филмите, го правят за пари. каквото искат да приказват (а не знам някой да твърди, че не е така). може да е започнал да чупи в началото с личен байк, обаче едва ли който и да е от тях е бил в отбор. не и преди да го забелижи някоя голяма фирма и да му предложи спонсорство. както ако отидеш на сайта на lizard skins ще видиш, че предлагат да им пратиш видеоматериали и да се предложиш сам като тяхно рекламно лице. но никъде не пише "прати снимки на отбора си". защото и да се съберете, вие никога няма да сте на едно ниво. ще има един-двама, които изпъкват... и ако има кой, ще ги изтегли. ако ли не, ще се трошат за кеф. както останалите. защо смяташ, че хората те приеха с недоверие тук. че ти искаш zoom 650. какъв екстремен фрийрайд? да, заради вилката можеш да кандидатстваш някъде с надеждата, че ще те приемат за екстремист (определено имаш големи шансове... заради нея, естествено)... обаче всичко друго е просто... нереално. карай. като искаш, дропи "бендър стайл". никой не те спира. но според мен трябва да погледнеш нещата отстрани и ще разбереш каква е гледната точка на останалите.
и не се спичай. така или иначе във всяко интернет общество (този форум не прави изключение, както сам се увери) новите се приемат с голяма доза недоверие. сигурно има логично (или не толкова) обяснение, но сега не ми се търси :)

[/quote]

Абсолютната истина!!!
10х man!
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Рейтинг: 1700

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Юни 04, 2005 12:29 am

[quote="M1010X"]

[/quote]

Данке,спести ми доста писане:agree:
Това са точните доводи казани на едно място.Смятам темата за приключена.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Enduroman » Съб Юни 04, 2005 12:46 pm

Последни думи. Вилката ZOOM не беше за мен. Карам със Shiver...
Enduroman

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Юни 04, 2005 12:59 pm

[quote="Enduroman"]

[/quote]

Ще използвам твойте груби методи.
Айде дай снимка да го видим+теб на нея.Нали така си написал в поста,че каквото те питаме ще отговаряш на питания.А и искаш да знаеш на другите машините.Първо покажи твоята в такъв случай.

П.п. отново смех:D
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Shady™ » Съб Юни 04, 2005 1:50 pm

[quote="Enduroman"]

[/quote]

Идеята за клуб добра, ама никва организация и си е само думи а за хората в нея и т.н....бе другото ти го казаха.
Как да е ама това със Shiver-a ...:
Type of MSG: Отговор на въпроса с какво караш:

"Ми аз карам Drag Freeride F4 преобразуван в De Olde Treasure - Pirate Edition. Трябва да се види тва колело. Вилката ми е [color=red]Suntour XC-PRO-NS 130mm[/color]. кормилото е FSA FR 270 гуми High Roller FR Edition 2.35 предсоти ми много още тунинги да му вкарвам.
Са като си пъхна едни луди кобилици ще сложа
X-Fusion Vector RPV 190 мм."

Колелото е прилично и става за лек FR, ama никъде не прочетох Shiver нито съм чул човек със F4 и Shiver... Хората с тази вилка се знаят това не се среща на всеки байк ....

Абе как да е ...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Юни 04, 2005 4:05 pm

:rofl::rofl::rofl:
Престани бе смешкооо,защо продължаваш.
Неее това е невъзможния човек просто.Казал си не веднъж какво караш,а имаш наглоста да лъжеш.
Е за кво доверие става дума смешко.
:rofl::rofl::rofl:
Смех в залата с лютеницааа!

П.п. Коремни спазми получих :rofl::rofl::rofl:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот marshall__ » Съб Юни 04, 2005 5:32 pm

Опааа, нещо сгази лука за пореден път ми се струва.. :lol::laugh:

@M1010X - Добра реч.. :thumb:
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот Enduroman » Съб Юни 04, 2005 7:02 pm

Продадох целия си байк преди два дена на един от моя клас , а майка ми скоро ще ми прати Shivera от Италия...
Пак се изказахте . Събирам за рамка това е и като получа Shiver-a ще ви дам 100 снимки. [color=red][size=200]Вече не карам с колелото от описанието. То e на един мой приятел от форума Jackhammer...[/size][/color]
Enduroman

Мнениеот thefatcat » Съб Юни 04, 2005 7:13 pm

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:А на мен баба ми ще ми прати Super Monster от наше село...:rofl::rofl::rofl:Нали [color=red]КАРАШ[/color] със Shiver...
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Мнениеот froggy » Съб Юни 04, 2005 7:21 pm

Верно че си продаде байка на Jackhammer ама си мисля че ако някой са ти донесе Shiver ще трябва да ядете препечени филийки доста дълго време...:beer:
froggy

Мнениеот caspar » Съб Юни 04, 2005 7:32 pm

[quote="Besen na Kolelo"]
[/quote]
1во кои си къв си ,защото си такъв и тн.2ро дай твой снимки 3то спомени си името 4то къде е основан този клуб??кои са другите 5-6 човека(т'ва го питам не защото ще се запиша ами за да ако има некви дето ще се записват да значт при кои отиват) ае със здраве :beer:[/quote]
Абе ти няма ли да спреш да пишеш глупости??? Караш няма и месец, а вече се пишеш най-разбиращия тук.
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Мнениеот splotch-x » Съб Юни 04, 2005 7:32 pm

Аз тоя F4 го видях оня ден в сервиза на БФПК. Не знаех че вече е на Jackhammer.
splotch-x

Мнениеот splotch-x » Съб Юни 04, 2005 7:35 pm

@caspar

Може да си е роден талант бе !:D
splotch-x

Мнениеот Myxa-TePoPuCT » Сря Юни 08, 2005 7:43 pm

halcor Posted - 03/06/2005 : 14:07:38
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by M1010X

quote:
Originally posted by hlebarka

ок?

лош модератор, лош! и се пише с две "и-кратко"-та между другото

Пише се с едно "й" И то само ако ударението не е върху него, иначе и така написано е правилно Само да се заям леко

e pyk viq namerihte za kvo da sporite :evil:
a po temata: :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

a za enduroman: da napravi tova - :banghead:
Myxa-TePoPuCT

Мнениеот Merchant » Нед Юни 12, 2005 10:43 am

Аве ако не замесваме въодушевени дечковци като Enduroman дали може да се направи нещо по въпроса ? Сериозно имам предвид. То се е видяло че само с говорене нищо няма да стане. Питам ако на някой са му останали още нерви да говори по тая тема , що да не си помислиме сериозно за това...
Merchant

Мнениеот layne » Нед Юни 12, 2005 9:40 pm

[quote="Merchant"]

Аве ако не замесваме въодушевени дечковци като Enduroman дали може да се направи нещо по въпроса ? Сериозно имам предвид. То се е видяло че само с говорене нищо няма да стане. Питам ако на някой са му останали още нерви да говори по тая тема , що да не си помислиме сериозно за това...
[/quote]
А бе бате,в България истински FR клуб не може да се направи!!!Имаш ли представа кжо спонсорство трябва???
Екстремен FR е нещо мн скъпо!В българия има места за такова каране,но от кЪде ще намериш хеликоптер,за да стигнеш до там???
Помисли и ще се сетиш,че няма да стане...:boring:
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Рейтинг: 1700

Мнениеот Merchant » Пон Юни 13, 2005 9:09 am

ХУУ де нека да не е за екстремен. Нека да е за обикновен или дори да не е за FR... Важно е удоволствието...
Може да си направим клуб по XC...
Merchant

Мнениеот thefatcat » Сря Юни 15, 2005 8:34 pm

Абре от къф зор ви е да правите изобщо някакъв клуб ? Съберете се и ходете карайте, а не се занимавайте с глупости!:crazy:
Nothing is imposible. You are only limited by fear and even that you can overcome.
Аватар
thefatcat

Рейтинг: 1729

Следваща

Назад към Архив