Състезание по ХС в Юж. парк, за наградите на Drag

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Състезание по ХС в Юж. парк, за наградите на Drag

Мнениеот Admin » Пон Май 30, 2005 2:41 pm

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот GOА1 » Пон Май 30, 2005 7:51 pm

Ми добре.

Ама на никой организатор ли не му минава през ума да си обяви официално състезанието малко по-рано ? :dunno:
И ако случайно се съберат повече от 20 участника бати феноменa, бати якото...:crazy:

E, са, БФПК си направиха календар...
[quote="Kekemora"]

Чудя се изобщо с каква цел са го създали този календар, сигурно да си отбелязвам месечния цикъл на него.[/quote]

Относно това състезание:
пак ми прави впечатление наградния фонд. От какъв зор за мъжете е двойно или повече пъти по-голям ??
[quote]Победителите получават паричните награди във формата на талон, с който могат да пазаруват компоненти на SHIMANO в магазини PROBIKE

Юноши младша възраст
- III-то място - 15лв + велочанта[/quote]

Тук се чудя защо не дадат парите на ръка, ами пращат децата за зелен хайвер.

Айде да млъквам, че може и да ме набие някой.
GOА1

Рейтинг: 1200

Мнениеот Admin » Пон Май 30, 2005 8:28 pm

[quote]Ама на никой организатор ли не му минава през ума да си обяви официално състезанието малко по-рано ? [/quote]

В случая грешката е моя :I Аз забавих публикуването на Наредбата с няколко дни, тъй като нямах възможност да я обработя
НО
банер за състезанието стои поне от две седмици на страница "Най-новото" в сайта, а пък Наредбата е качена на сайта на Веломания от седмица, ако не се лъжа :)

[quote]пак ми прави впечатление наградния фонд. От какъв зор за мъжете е двойно или повече пъти по-голям ??
[/quote]

Според мен наградите за мъжете са най-големи, тъй като там конкуренцията е най-тежка и съответно победата е най-трудна. Намирам го за нормално ;)
А пък защо не кеш? За съжаление май ще мине доста време, преди състезанията ни да станат наистина професионални и наградите да са кеш, а състезателите да са на заплата и т.н. Дай Боже! :)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Ozzie » Пон Май 30, 2005 10:14 pm

[quote][i][b]Admin[/b][/i]

Според мен наградите за мъжете са най-големи, тъй като там конкуренцията е най-тежка и съответно победата е най-трудна.[/quote]

Борбата при младежите (юношите) понякога е не по- малко оспорвана, дори мисля че сред юношите има повече момчета с равни възможности, докато мъжете ги знаем- Жеко и Николай (визирам ХС), а и какъв стимул би имало 15-16 годишно момче (момиче), след като да речем е вложило, усилия, лични средства (както каза- този спорт все още не е професионален) и накрая получава 15лв.? Дори няма да стигнат да черпи приятелите в кварталното кафене... Съвсем редно е Веломания да обмислят преразпределение на наградния фонд. Ако не за сегашното състезание, то поне за следващите от веригата.
:offtopic: btw това мероприятие май ще съвпадне с отложеното състезание на БФПК от 29-ти май... ;)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Stuny » Пон Май 30, 2005 10:40 pm

- 12.30ч. - мъже [color=red]любители [/color]родени преди 01.01.1987 - 5 обиколки.

някой ще обясни ли какво означава това?
Stuny

Мнениеот tailor » Вто Май 31, 2005 7:58 am

[quote="GOА"]

Тук се чудя защо не дадат парите на ръка, ами пращат децата за зелен хайвер.
[/quote]

Алтернативата е предметни награди или талони! - на този етап пари на ръка - не даваме!
[quote] - 12.30ч. - мъже любители родени преди 01.01.1987 - 5 обиколки.[/quote]
Грешка - останало е от предишната наредба - допускат се всякакви "мъже" :beer:
[quote="Ozzie"]Борбата при младежите (юношите) понякога е не по- малко оспорвана,[/quote]
Ще помислим по въпроса.
Аватар
tailor

Мнениеот zar » Вто Май 31, 2005 8:16 am

хубаво, ама тия които работят и искат да участват как ще обходят трасето в петък следобяд???

това е някаква щуротия според мен, не се стъмва толкова рано, какво пречи обхода да е примерно след 18:30??? и тогава инструктаж и номера...
zar

Мнениеот C_Mo » Вто Май 31, 2005 9:53 am

[quote="zar"]

хубаво, ама тия които работят и искат да участват как ще обходят трасето в петък следобяд???

това е някаква щуротия според мен, не се стъмва толкова рано, какво пречи обхода да е примерно след 18:30??? и тогава инструктаж и номера...
[/quote]

Отговарям защото и на мен са ми го задавали този въпрос... ;)

Ако приемаш състезанието сериозно ще се намери начин да си освободиш няколко часа.
Аватар
C_Mo

Мнениеот zar » Вто Май 31, 2005 11:22 am

[quote="C_Mo"]

[quote="zar"]

[/quote]

Отговарям защото и на мен са ми го задавали този въпрос... ;)

Ако приемаш състезанието сериозно ще се намери начин да си освободиш няколко часа.
[/quote]

мерси за отговора Симо,
сигурно си прав, ама като се замисля работата си я приемам по-насериозно от това състезание...
така че логиката ти не е много вярна, а й аз съм в София, а ако бях в Бургас например... (е знам че в тоя случай и отлагане за вечерта няма да помогне ама както и да е...)
zar

Мнениеот did » Вто Май 31, 2005 11:41 am

Изпитвам силни угризения заради невъзможността ми да дойда на това мероприятие. И не защото съм се засилил да ставам състезател, а защото няма да мога да подкрепя с присъствието си нещо, организирано от Емо Шукадаров.

Моля за извинение.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот tailor » Вто Май 31, 2005 1:00 pm

[quote="zar"]

[/quote]
Практиката показва, че обхождането на трасето е процес, който не може да бъде закован с точен час. Ако имаш желание, ще се намери решение :)
Аватар
tailor

Мнениеот Besen na Kolelo » Съб Юни 04, 2005 8:44 pm

да питам ще се upload-нат ли снимки от XC-то??Ако да даиде после снимки :) ае със здраве :beer:
I spit on the face of the people who don't want to be cool
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот Besen na Kolelo » Съб Юни 04, 2005 8:46 pm

edit:дайте линк,а не снимки :) :D
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот layne » Съб Юни 04, 2005 11:15 pm

А някой да има снимки от демонстрацията на големия drop?
Скока беше мн як и мн се летеше!
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Рейтинг: 1700

Мнениеот naka76 » Нед Юни 05, 2005 4:58 am

Стига с тези снимки.Дайте класиране.
Аватар
naka76

Мнениеот Besen na Kolelo » Нед Юни 05, 2005 8:18 am

Със снимките идва и класирането :) :D
Аватар
Besen na Kolelo

Мнениеот TheUndertaker » Нед Юни 05, 2005 9:12 am

[quote="layne"]

[/quote]

мдам яко е да си трошиш колелото сам ...
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот layne » Нед Юни 05, 2005 9:50 am

[quote="TheUndertaker"]

[quote="layne"]

[/quote]

мдам яко е да си трошиш колелото сам ...
[/quote]

Ами то ако не го трошиш сам как иначе???:dunno:
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Рейтинг: 1700

Мнениеот TheUndertaker » Нед Юни 05, 2005 10:30 am

това което видях си беша баси блъскането на рамки 1-2ма бяха тези които чат пат попиваха при падане и падаха както трябва.
А някои бяха без каски ... !!!
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот koceto » Пет Юни 10, 2005 9:32 am

Да,бе верно!Къде има всички снимки от сустезанието?Ако някой знае да каже!!!
koceto

Мнениеот hlebarka » Пет Юни 10, 2005 7:02 pm

[quote="DrStas"]

sustezanieto be6e nared,no talonite za pokupki bqha s mnogo malka stoinost za mladejite i po-speciqlno mald6a vuzras.tam bitkata be6e osporvana.25 i 15 leva,suotvetno za vtoriq i tretiq sa stra6no malko.kvo moje6 da si vzeme6 za tiq kinti.kato se vidq 4e purvite v mlad6a bqha s dobri kolela,razbirame montaj pone deore.:confused::dunno:
[/quote]
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот hlebarka » Пет Юни 10, 2005 7:03 pm

[quote="Ozzie"]

[quote][b]DrStas[/b]

...kato se vidq 4e purvite v mlad6a bqha s dobri kolela,razbirame montaj pone deore.[/quote]

[b][u][size=167]Един монтаж не прави карача.[/b][/u][/size] А и колелото на първия при "юноши младша" Мартин Николов (старичка и очукана "Ultra" с монтаж от ниския клас на Шимано- Tourney.) е твърде далеч от това което описваш...
P.S. Предполагам визираш състезанието по ХС, организирано от "Веломания" на 04 юни тг.?
P.S.P.S. [b]@ Админ./Модераторите[/b] Май тази темa, трябва да се прикрепи към [url=http://www.mtb-bg.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=6896]тази тема.[/url];)
[/quote]
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Назад към Архив