did написа:TheAnimal написа:Намерихте ли си транспорт?
Разбира се, та даже и конско ми дръпнаха, защо не съм питала преди да пиша

did написа:TheAnimal написа:Намерихте ли си транспорт?
outfaced написа:...Подминавате го него и от там нагоре докато ни видите... пътя е един.
did написа:Щом не са ти запушени с тапи ушите, не виждам проблем да си слушаш музика.
did написа:По-скоро мисли, как да имаш батерия за 24-те часа, че ако стане нещо да можеш да говориш. Музиката не е приоритет!!!!!!!!!!!!!!!!
мляко с ориз написа:... 1 час най много за повдигане на настроението във късните часове
Сашо написа:А на музикални инструменти можем ли да свирим, щом може с телефони ?
Сашо написа:А каква музика ще слушаш, да знам предварително ?Един час чалга само от един телефон ми е достатъчен да се откажа от състезанието или да наруша регламента с тапи за уши. Не, че точно ти ще я пуснеш.
abs написа:outfaced написа:...Подминавате го него и от там нагоре докато ни видите... пътя е един.
Е, не точно нагоре. Има стрелка наляво за Здравец, която често се изпуска. Разклонът е точно на площадчето на центъра на Марково, където беше предишната долна контрола.
Баце, с тебе требваше са се съ-отбор-неммляко с ориз написа:докато се кара маратона да се слуша музика
_SoRa_ написа:Мляко ако не се засечем по сливенските пътища ти пожелавам успех. Отнеси ги като сливенски вятър кофа за боклук![]()
Сашо написа:А на музикални инструменти можем ли да свирим, щом може с телефони ? Например хармоника, свирка ...мляко с ориз написа:... 1 час най много за повдигане на настроението във късните часове
А каква музика ще слушаш, да знам предварително ?Един час чалга само от един телефон ми е достатъчен да се откажа от състезанието или да наруша регламента с тапи за уши. Не, че точно ти ще я пуснеш.
k0cTaHeB написа:Зоркият ми съдийски поглед ще бди над вас, о, вдъхновени маратонци!![]()
outfaced написа:Kолко клтеки да бъде таблото ... а ? ... чудя се ...
Aйде слагам 25 ... приемете го като предизвикателтство.
PowerSlide написа:1 въпросче: старта като на 24 часово състезание ли ще е? В смисъл - всички първо бягат към колеленцата си и ги яхват, или стандартно си тръгват с колелцатаПитам, щото не съм бил на такова нещо live, но по филмчета съм виждал
PowerSlide написа:В смисъл - всички първо бягат към колеленцата си и ги яхват
PowerSlide написа:1 въпросче: старта като на 24 часово състезание ли ще е? В смисъл - всички първо бягат към колеленцата си и ги яхват, или стандартно си тръгват с колелцатаПитам, щото не съм бил на такова нещо live, но по филмчета съм виждал
Synthesis написа:Успех на всички участници. За съжаление няма да мога да дойда да ви гледам, тъй като утре съм в Гоце Делчев, където ще финишира първият етап от Обиколката на България. Напролет обаче, от нашия клуб замисляме МТБ мероприятийце в Сандански. Приемаме идеи
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта