Хм, това не беше такова. Беше синьо с една права бяла лента и никакви надписи май...
Ride fast, yet ride smart!

[/quote]
Ако говориш за гумирано леко яке с качулка като дъждобран, синьо с малко черно, с бели светлоотразителни ленти на ръкавите, отпред и отзад, широки около 1 см, най-вероятно става дума за TCM. Може да не ти се вярва, ама ги продаваха в склада на Кукленско шосе в Пловдив по 3 лв бройката и за дъжд вършат чудна работа - ходил съм с такова от Пловдив до Сливовдолското пръскало над Бачково и обратно в силен дъжд и ме предпази идеално от дъждовна вода. Лентите отразяват в тъмното страхотно. Обаче не позволява грам пот да се изпари през него и накрая пак ставаш много мокър и едновременно солен. Ако пък го ползваш в малко по-топло време (над 10 градуса) е истински ужас! Според мен не става за каране с натоварване, а за возене из града в дъжд и евентуално за спущане с височка скорост, защото не пуща никакъв вятър. Аз само си го мъкна в раницата за всеки случай, щото е леко и не заема място, но когато и да съм го сложил, съм се прибирал буквално мокър от пот.