boybetterknow написа:Значи, аз имам Duro D и е невероятна вилка! Наистина, малко е непретенциозна, но ако се сложи 2.5W масло, вместо 5W, мисля, че ще се оправи. Влиза доста добре, карал съм XCR, но от 100лв модела и Дуро-то е светлинни години напред, за скъпия XCR не знам.. няма да сгрешиш, ако си вземеш Duro, и за Dirt Jump/FR/AM, като за тези пари е добре, ако имаш повечко, някой Epicon. Дано да съм бил полезен.
Ozzie написа:сигурно си има вътрешен ребаунд, просто не можеш да го регулираш както на "Е" модификацията, 'щото "D" няма врътка
сега стана ли ти по- ясно?
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
Drag4o0 написа:Абе човек, като не знаеш, не пиши.Темата е за Дуро ДО 2007Г
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
Keen on написа:Ozzie написа:сигурно си има вътрешен ребаунд, просто не можеш да го регулираш както на "Е" модификацията, 'щото "D" няма врътка
сега стана ли ти по- ясно?Не тук не съм съгласен!Аз имам дуро д от 2010 или 2009,не съм сигурен ,но има врътка от долу на десният крак.Самата врътка при мен е червена и прозрачна и служи за ребаунд!
Keen on написа:Оо нз,това е стандартна окомплектовка за CLimber TE 2010.
мнението е било променяно общо 17928 пъти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Powerage написа:Добре, явно ще трябва да се оправям сам. Мерси на всички отзовали се
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта