Antares написа:Хм. Странно. От чалгарите чувам същото за метъла. Нищо, че според мен от doom до grind core разликата е от земята до небето...
v.zarev написа:Най-тъпите и отвратителните, намиращи се в мойте очи по-ниско и от чалгарите са дет, блек и дуум металистите със всичките им песни за дискомбубулейтване, абюзване на девици, инвокиране на сатаната, смърт за друговерниците - те са нещо като фашисто-талибани. Антисоциални типове незачитащи мнението и правото на избор на другите хора.
mors написа:v.zarev написа:Най-тъпите и отвратителните, намиращи се в мойте очи по-ниско и от чалгарите са дет, блек и дуум металистите със всичките им песни за дискомбубулейтване, абюзване на девици, инвокиране на сатаната, смърт за друговерниците - те са нещо като фашисто-талибани. Антисоциални типове незачитащи мнението и правото на избор на другите хора.
Леле, човече как ме описа![]()
Гледай в момента каква анархия цари в неморалния ми плейлист.
![]()
П.С. Специални поздрави за тебе с нежното момиченце тук.
П.П. С. Между другото аз минавам за радикален, доста груб и незачитащ чуждото мнение
БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХВЙХВЕАКЙХВ КЙАХВЙЕАКЙ АКЙХВКЙ ХХАВОФОХАХАХАИХОХОХОХv.zarev написа:и съм с предрасъдъци към хората, които ги слушат, пак поради простата причина, че щом го слушат трябва да са съгласни с това което се възпява
Antares написа:БАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХВЙХВЕАКЙХВ КЙАХВЙЕАКЙ АКЙХВКЙ ХХАВОФОХАХАХАИХОХОХОХv.zarev написа:и съм с предрасъдъци към хората, които ги слушат, пак поради простата причина, че щом го слушат трябва да са съгласни с това което се възпява
*представете си, че го соча с пръст и му се смея в лицето*
v.zarev написа:РапъритеАко под рап разбираш (аз това разбирам) негри които се карат и пеят за оръжия, клатене, черни задници, скъпи коли, гангстерски групировки и подобно - то и те се нареждат редом с по-горните.
v.zarev написа:какво му харесва в това да слуша музика в която се пеят и възхваляват аморални изродщини, декапитации, разрязване и изяждане на трупове на хора и т.н. сори но не го приемам и съм с предрасъдъци към такива хора.. или нещо такова.. ама това са други теми.
v.zarev написа:РапъритеАко под рап разбираш (аз това разбирам) негри които се карат и пеят за оръжия, клатене, черни задници, скъпи коли, гангстерски групировки и подобно - то и те се нареждат редом с по-горните.
mors написа:v.zarev написа:какво му харесва в това да слуша музика в която се пеят и възхваляват аморални изродщини, декапитации, разрязване и изяждане на трупове на хора и т.н. сори но не го приемам и съм с предрасъдъци към такива хора.. или нещо такова.. ама това са други теми.
Харесва се по същия начин, по който се харесват филми на ужасите, книгите на Стивън Кинг или пък скокове с бънджи и парашут.
Antares написа:Добре де, понеже тази тема забива вече далеч от началото, нека обобщим.
Е че филмите на ужасите (визирам грайнд кор изпълнения като разни Токио гор полис, Ичи да килър, Къщата на 1000 те трупчета и прочее, на Стефан съм му фен) са за харесване и са добри? И човек им се кефи и задоволява някакви свой ментални нужди с тях? Аз им се радвам като комедии, но истинските им фенове според мен трябва леко да похлопват в кратуната, щото утре каква е гаранцията, че след изгледани 100 филма с извращения този човек няма да пристъпи към подобна постъпка (да да всеки сам.. еди кво си.. ала бала. аз , ти .. пъффф).
v.zarev написа:Това за музиката - харесва ти слушаш, ама мене ме вълнува и какво послание носи тая музикa
v.zarev написа:Най-тъпите и отвратителните, намиращи се в мойте очи по-ниско и от чалгарите са дет, блек и дуум металистите със всичките им песни за дискомбубулейтване, абюзване на девици, инвокиране на сатаната, смърт за друговерниците
Ами ако същите тези хора не се вълнуват от текста, а обръщат повече внимание на описаните от теб свойства на дадения стил? Или викаш, това усложнява уравнението - дай да гледаме на света по опростен модел - блекаджиите са сатанисти.v.zarev написа:и точно заради посланието което носи музиката не мога да я харесвам, независимо колко е мелодична, с добри грифове и е приятна за слушане примерно. И хората които се радват вече за трети път си казвам това - те явно одобряват и подкрепят посланието на музиката.
В пубертета човек е готов на какво ли не, само и само да привлича внимание и да е различен и да е бунтар. Именно за това описаните по-горе текстове и клипове продават музиката.v.zarev написа:Друг е въпроса ако я слушат само като музика (ама за мене няма такова положение - трябва да знаеш какво правиш. Примерно да си сложа тениска на Че гевара или Хитлер щото е модно, а да ане знам че са анатисоциални изроди убийци
Дай определение за "готина музичка".v.zarev написа:До това кой стил одобрявам - всичко без изброените гор, мор, дет, блак, гангстерски рап, чалга, ужасен МТВ поп, и отчасти т.н. хаус. Иначе слушам от Моцарт до Мадбалл през Моторхед, Ace of Base, 2 Unlimited, freesyle, HappyHardcore, Валя Балканска, скинхед реге ама истинско, Киа бамба (тука май не ги раазбирам нещата, щот некфи бели като рап-реге пеят) и т.н. готина музичка...
Рапърите Ако под рап разбираш (аз това разбирам) негри които се карат и пеят за оръжия, клатене, черни задници, скъпи коли, гангстерски групировки и подобно - то и те се нареждат редом с по-горните.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 24 госта