TheAnimal написа:Защо всички във форума, като разберат че съм жена и спират да се заяждат с мен? Защоооооо![]()
Така работният ми ден става сив и безразличен, имайте милост хора
Ти няаш ли си гуми за пукане?
TheAnimal написа:Защо всички във форума, като разберат че съм жена и спират да се заяждат с мен? Защоооооо![]()
BurNiNg_IcE написа:Damn, от английски как се произнася:
-Дем?
-Дейм?
-Дем?
-Дейм?
hitar_potter написа:Ти няаш ли си гуми за пукане?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
TheAnimal написа:Защо всички във форума, като разберат че съм жена и спират да се заяждат с мен? Защоооооо
PtD написа:TheAnimal написа:Защо всички във форума, като разберат че съм жена и спират да се заяждат с мен? Защоооооо
Ooo. Не си казала, не съм се заял. Най-обичам да се заяждам с жени, защото по този начин тренирам за вкъщи
Daniel Panev написа:TheAnimal написа:Защо всички във форума, като разберат че съм жена и спират да се заяждат с мен? Защоооооо![]()
E ти не знаеш кво искаш, деа! Аз като се заяждам и се нервиш...
PtD написа:Ooo. Не си казала, не съм се заял. Най-обичам да се заяждам с жени, защото по този начин тренирам за вкъщи
TheAnimal написа:PtD написа:Ooo. Не си казала, не съм се заял. Най-обичам да се заяждам с жени, защото по този начин тренирам за вкъщи
С теб не ми е интересно да се заяждам, ти не ми се връзваш на глупостите
-Дем?
-Дейм?
did написа:Лаврентий, направи току що голяма грешка! Тя ще кара на 24-часовия и нищо не отказва!
teodorchy_sofia написа:BurNiNg_IcE написа:Damn, от английски как се произнася:
-Дем?
-Дейм?
По-скоро Деймн.
Лаврентий Берия написа:did написа:Лаврентий, направи току що голяма грешка! Тя ще кара на 24-часовия и нищо не отказва!
Да де...ама в тъмното?!
Ozzie написа:'ми кат' не ви се учи, хващайте кирките и лопатите и одите на бачкате на метрото
Alpina написа:Да бе - тия дето бачкат на метрото да не мислиш са пропуснали да завършат основно....
Тез стават само да копат тръстиката....
hitar_potar написа:Лаврентий Берия написа:did написа:Лаврентий, направи току що голяма грешка! Тя ще кара на 24-часовия и нищо не отказва!
Да де...ама в тъмното?!
именно. в тъмното лошо ви се пише, като ви налази Жувотинката.
Gasolin написа:Защо има hitar_potter и hitar_potar?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта