kapitanblood написа:АлооуУУ,поетчето...внимавай,таз вечеря,да не ти изцеди силиците за НЕДЕЛЯ...че..![]()
Тия,синоптици познават,само когато ще се разваля времето....А дано,не вали уикенда....карта ми се...кат на звяр..
![]()
![]()
![]()
Малии,полудех....съвсем.
azsa-bachinito написа:Виййй не спите ли?
kojota написа:Бе кви са тия всекдневни земетресения да ива
kojota написа:Притеснителното е , че за 48 час 3 земетресения със засилваща се сила се случват
Sartor написа:kojota написа:Притеснителното е , че за 48 час 3 земетресения със засилваща се сила се случват
Да не вземе да се изреже Голямото земетресение точко при спускането ни или преминаването на морените - като гледам все от Витоша идат...
Добре, че не съм си в София...Шейк ит бейби...
Вали-не вали, трябва да се кара! Навън вали, вътре тресе. Ще вземе да ни затрие, после ще ни е яд, че сме пропуснали да покараме за последно.
Sartor написа:kojota написа:Притеснителното е , че за 48 час 3 земетресения със засилваща се сила се случват
Да не вземе да се изреже Голямото земетресение точко при спускането ни или преминаването на морените - като гледам все от Витоша идат...
Kpoko написа:И аз не мога в събота, пък в неделята, освен ако не е Потопа тогава, смятам да карам.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта