Antares написа:Сори за не много градивната критика, ама т'ва ми напомня на русалките, котвите, прободеното от стрела сърце и Хасан + Фатме 1969...
Ozzie написа:Работата ви е да си слушате урока и да не се занимавате с глупости.
Язък, че сега училищата не са както преди 15-20 години. Иначе щяхте да ядете шамарите и гък да не казвате.
Nymphetamine написа:Творчество
Alpina написа:И какво стана - от тема за "кой какво е нарисувал" се превърнало в тема "кой с какво се занимава в час", че се и хвалят даже, все едно е....
Да не споменавам, че с изключение на няколко човека, повечето сте се изживявали като копирна машина с мъничко интелект... или по-скоро даже за това не ставате...
Честно казано - не знам как може да пускате драсканиците си, след произведенията на няколко човека
biker_bg написа:...а и тебе какво те интересува къде са правени рисунките тук се говори за тях не за мястото където са правени...
mil4o3 написа:В час по български език. Сега сигурно бате ozzie ще каже ,че не напразно ме банваше зарди правопис.
O.K написа:в час по френски
dancho717 написа:Мале нарисувах същата по английски,но вилката не беше 2коронна и педалите бяха други![]()
dimochito написа:Евала на лесните контролни за 2 учебни часа по английски
PiCoZzZeN написа:Талантът в мене "блесна" в часа по математика![]()
![]()
DTD написа:Тва химията не е моя предмет явно...
krossers1 написа:Нямаше какво да правя в часа по физика.
the.trademark написа:В час по български и по математика много ми се отдава изкуството
ICEonFIRE написа:Опитах се да направя АМ рамка с възможности за промяна на хода в час по Химия...
Scottyteam1 написа:В час по Английски.
mil4o3 написа:Малко Up на темата немаше какво да правим с един приятел в час по История.
biker_bg написа:Нещо надраскано в час.
5roff написа:
Бих предложил следното условие: рисунките да са по тематиката на форума, а именно МТБ.![]()
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
sprinta написа:Ето едно клаймърче от мен
quinnie96 написа:Не пожелавам на никого да седне на такава седалка
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
dimochito написа:ЪП
За рождения ден, приятелката ми ме изненада с много готина рисунка и реших да я споделя с вас
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта