_SoRa_ написа:Ужасно ме боли корема /около пъпа/ и около черния дроб/жлъжката. Не мога да се изправя, а стоя като прегърбена бабичка.
Отивам на лекар, че не се издържа.![]()
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
teodorchy_sofia написа:_SoRa_ написа:Ужасно ме боли корема /около пъпа/ и около черния дроб/жлъжката. Не мога да се изправя, а стоя като прегърбена бабичка.
Отивам на лекар, че не се издържа.![]()
Изповръщай се. Наистина! Ял си нещо прееbано.
ICEonFIRE написа:Отново някой ми бие минуси в "бла-бла", защото давам ценни и изпитани съвети, ако човек изпадне в ситуация няколко хулигана да му се нахвърлят. Давал съм и сумати ценни съвети и за избор на колела и части, но уви минуси се бият по-лесно! А хора като @moonlight(нищо лично), без един ценен съвет има с 300 по-голям рейтинг от мен... Май,май ценните съвети са нищо пред мрънкаща наляво-надясно женица![]()
П.П. @муунлайт отново ти казвам- нищо лично, просто си най-очебийния пример
FEAR написа:Това, че сам мислиш съветите си за полезни, уви,
не ги прави такива в чуждите очи.
Пишеш глупости и вместо да си вземеш поука от това
продължаваш, оглупяваш, вместо да поумняваш.
Като тука в темата мрънкаш,
все едно модераторите за минуси ги крънкаш
-в 1часа не ми се търсят грешки и не ме наричай неграмотник, 'щото съм много по-умен от теб и на знания и както си личи тука и на акъл!![]()
Цивилните полицай нямат истински пистолети...
ICEonFIRE написа:@hitar_potar ... Само се ядосвам и констатирам нещата, знаейки че, това може да доведе до още минуси в кошарата.
hitar_potar написа:ICEonFIRE написа:@hitar_potar ... Само се ядосвам и констатирам нещата, знаейки че, това може да доведе до още минуси в кошарата.
А.К.А. мрънкане![]()
Демек emo?ICEonFIRE написа:Олсо кноун ъс - гняв със скритичко желание да напсуваш някой
kubetata написа::offtopic: @iceonfire Ако ти е до рейтинга, пиши в тази тема http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=30798
Antares написа:Демек emo?ICEonFIRE написа:Олсо кноун ъс - гняв със скритичко желание да напсуваш някой
И 'k'-то в 'known' не се произнася.
ICEonFIRE написа:Antares написа:Демек emo?ICEonFIRE написа:Олсо кноун ъс - гняв със скритичко желание да напсуваш някой
Ар ю шуър? Ай тинк ю ар кидинг уит ми! Ай кноу,ай кноу дат дъ райт уей то пронаунс дис уърд ис уидаут кей, бът и дид ит фор фън!
PRobably написа:ICEonFIRE написа:Antares написа:Демек emo?ICEonFIRE написа:Олсо кноун ъс - гняв със скритичко желание да напсуваш някой
Ар ю шуър? Ай тинк ю ар кидинг уит ми! Ай кноу,ай кноу дат дъ райт уей то пронаунс дис уърд ис уидаут кей, бът и дид ит фор фън!
И т'ва ли беше за фън?![]()
![]()
PRobably написа:шоу мърси!Айде оттеглям се от спора.ас лонг ас ледчето направи същото
дилийт
М'да, за съчувствие си...ICEonFIRE написа:...
ICEonFIRE написа:PRobably написа:шоу мърси!Айде оттеглям се от спора.ас лонг ас ледчето направи същото
Абе "ас" не се ли изговаряше с "Е".![]()
Шегувам се!![]()
@Ozzie спокойно спирам!..бикоз ай донт уонт то би банд, бът иф ю уонт ю кен дилийт май постс
![]()
ICEonFIRE написа:Отново някой ми бие минуси в "бла-бла", защото давам ценни и изпитани съвети, ако човек изпадне в ситуация няколко хулигана да му се нахвърлят.
ICEonFIRE написа:Отново някой ми бие минуси в "бла-бла", защото давам ценни и изпитани съвети, ако човек изпадне в ситуация няколко хулигана да му се нахвърлят. Давал съм и сумати ценни съвети и за избор на колела и части, но уви минуси се бият по-лесно! А хора като @moonlight(нищо лично), без един ценен съвет има с 300 по-голям рейтинг от мен... Май,май ценните съвети са нищо пред мрънкаща наляво-надясно женица![]()
П.П. @муунлайт отново ти казвам- нищо лично, просто си най-очебийния пример
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта