Alpina написа:Е хайде сега претенции...
И на мен ми се искаше да са повече от 3 и да знам сега какви са крайните... ама да сме ходили, да сме ги гледали баш на живо![]()
Едва ли ако са си клатили краката през повечето време, щяха да пуснат само толкова
Ozzie написа:Извинявам се, ама някои носят тук?
Когато се състезаваш 24 часа, 15 секунди забавяне са за предпочитане пред падане..Ozzie написа:Извинявам се, ама някои носят тук?
sos написа:Ozzie написа:Извинявам се, ама някои носят тук?
Е,стига бе тава е монтаж, Христо да бута? това е някакъв шантаж
Ozzie написа:Извинявам се, ама някои носят тук?
zappa написа:Ани, сестричке! Браво!! Много съм горд с теб!!!
Това е първата обиколка, защото само на нея снимаха там, стълбите още бяха много мокри, а в средата им има оранжева маркировка за опасност и е логично първия път да се огледат пеш! Да не говорим, че са доста по- стръмни отколкото изглежда отдолу и се влиза от завой, а се излиза на път, по който минават и МПС.Ozzie написа:Извинявам се, ама някои носят тук?
did написа:Поздрав на всички участници! Геройско каране беше. Който не е бил, няма да разбере.
Ани спечели при жените, това не е изненада, но... с такъв брой обиколки, които биха и позволили в класирането на мъжете да е четвърта![]()
Стълбите се минаваха, но на живо изглеждат (и наистина са) много по-стръмни и страшни. В комбинация с дъжда и лигавата пътека преди тях, много хора избраха бутането.Ozzie написа:Извинявам се, ама някои носят тук?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта