А иначе с човека от снимката в горния пост се видяхме в Сопот.

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Daniel Panev написа:Ууу - днес към 18:20 някой с червено Kona Stinky с черни 888 се "катереше" по алеята в Кюстендил... Дали пише/чете тука?
P.S. Аз бутах зелената количка
Wooolf написа:Днес във Варна до слънчевия часовник две момчета с Fullface единия с мекица а другия с твърдак
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
ico 1 написа:Днес във Варна по бул "Владислав" до автогарата, около 12ч по обяд видях сиво "пежо 306" комби с две бели колелца отгоре.
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
boriss13 написа:@ico 1-Варненско ми беше командировка, в Русе съм на гости, щот съм отпуска![]()
hitar_potar Вчера пак те видях, пак в същата компания, и пак не успях да ти се обадя, ама утре ще ти свирна задължително.
Watanabe написа:На ОМВ край Търговище- тлъст аксаковско- варненски пикап Toyota Hilux http://www.theautoabc.com/wp-content/pl ... x-fs-s.jpg
натоварен с 4-5 байка.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта