Ozzie написа:има и по леки решения - Blackspire Stinger
Има и по-леки решения.... Shaman
Ozzie написа:има и по леки решения - Blackspire Stinger
Joker_Here написа:Защо повечето състезатели на ДХ(говоря състезатели от класа на Атертън,Сам Хил,Минаар),карат без брони?
airborneone написа:Joker_Here написа:Защо повечето състезатели на ДХ(говоря състезатели от класа на Атертън,Сам Хил,Минаар),карат без брони?
Защото за разлика от обикновенните ташаци като нас, когато някой от тях падне лошо:
1) Някой му поема разноските по лечение, рехабилитация
2) ако се бориш за стотни от секундата, всеки грам има значение
3) не падат толкова често
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
airborneone написа:Joker_Here написа:Защо повечето състезатели на ДХ(говоря състезатели от класа на Атертън,Сам Хил,Минаар),карат без брони?
Защото за разлика от обикновенните ташаци като нас, когато някой от тях падне лошо:
1) Някой му поема разноските по лечение, рехабилитация
2) ако се бориш за стотни от секундата, всеки грам има значение
3) не падат толкова често
airborneone написа:Има и по-леки решения.... ShamanOzzie написа:има и по леки решения - Blackspire Stinger
did написа:Коя от двете ще успееш да сервизираш като хората по-евтино, евентуално сам?
Wooolf написа:Здравейте , колко струва наплитането на капла ?
Gasolin написа:Хм, тоя "Стингър" ме кефи като вариант. Като гледам излиза към 50 лв от црц. В България продава ли се някъде? Също така като гледах има 3 варианта. Кой от тях е съвместим с Hone?
_SoRa_ написа:Това че тръбата е надрана оказвали влияние върху работата на вилката? Предполагам може да има повече теч на масло![]()
Вилката е Fox Talas RL.
prokalnatiq написа:Искам да попитам дали на тези курбели Shimano FC-M442 Octalink ще стане башгард viewtopic.php?f=19&t=77051 от тази обява. Искам да сложа башгарда на мястото на най-големия венец. Но немога да намеря дали 2рата ми плоча е с 32 зъба.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 338 госта